تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
نکاتی برای آرامش‌بخشیدن به کودکان در هنگام بحران‌

کودکان را در معرض اخبار و تصاویر ناراحت‌کننده قرار ندهید

در حالی که اخبار پر از تیتر‌های هشداردهنده و تصاویر ناراحت‌کننده است، توجه کنید که فرزندان‌تان چقدر در معرض آن قرار می‌گیرند و کودکان خردسال را در معرض اخبار قرار ندهید.

کد خبر: ۱۸۶۵۳۰
۱۳:۵۵ - ۱۰ تير ۱۴۰۴

کودکان را در معرض اخبار و تصاویر ناراحت‌کننده قرار ندهید

دیدارنیوز: در حوادث و بحران‌ها از جمله جنگ‌ها، کودکان آسیب‌پذیرترین قشر هستند که معمولا درک کاملی از وضعیت ندارند و والدین وظیفه سنگین محافظت از سلامت روان آنان را برعهده دارند تا به سلامت از این بحران عبور کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی هلال احمر، کودکان همیشه برای احساس امنیت و آرامش به‌ویژه در مواقع بحرانی به والدین خود نگاه می‌کنند. وبگاه رسمی سازمان ملل متحد نکاتی درباره چگونگی حمایت و آرامش بخشیدن به کودکان هنگام بحران‌ها از جمله جنگ آورده است که در ادامه می‌خوانیم.

نکاتی برای حمایت و آرامش‌بخشیدن به کودکان

١. از فرزندتان بپرسید درباره بحران جنگ چه می‌داند و چه احساسی دارد. این فرصتی است برای اطمینان‌خاطر دادن به آنها و احتمالا اصلاح هرگونه اطلاعات نادرستی که ممکن است به صورت آنلاین، در مدرسه یا از دوستان‌شان دریافت کرده باشند. سعی کنید از صحبت در مورد این موضوع درست قبل از خواب خودداری کنید.

٢. جریان مداوم تصاویر و تیتر‌های ناراحت‌کننده ممکن است این حس را ایجاد کند که بحران ما را فرا گرفته است. خردسالان ممکن است بین تصاویر روی صفحه نمایش و واقعیت تمایز قائل نشوند و باور کنند که در معرض خطر هستند. کودکان بزرگتر شاید چیز‌های نگران‌کننده‌ای در شبکه‌های اجتماعی دیده باشند و بترسند. مهم است که نگرانی‌های کودکان را کوچک نشمارید یا رد نکنید و به آنها آرامش دهید و سعی کنید بفهمید که چه‌چیزی شنیده‌اند.

٣. کودکان حق دارند بدانند در دنیا چه می‌گذرد، اما بزرگسالان نیز مسئولیت دارند که آنها را از پریشانی در امان نگه دارند. از زبان مناسب سن کودک استفاده کنید، واکنش‌هایش را زیر نظر بگیرید و درباره سطح اضطراب او حساس باشید.

۴. طبیعی است که شما هم در مورد اتفاقات ناراحت یا نگران باشید، اما بدانید که بچه‌ها نشانه‌های احساسی خود را از بزرگسالان می‌گیرند، بنابراین سعی کنید هیچ ترسی را بیش از حد با فرزندتان در میان نگذارید. با آرامش صحبت کنید و به زبان بدن خود، مانند حالات چهره توجه داشته باشید.

۵. سعی کنید با مشاهده زبان بدن کودک، اینکه آیا از لحن معمول خود استفاده می‌کند یا خیر و مشاهده تنفس، میزان اضطراب او را ارزیابی کنید. به کودکان یادآوری کنید که برایتان مهم هستند و هر زمان که احساس نگرانی کنند، برای گوش دادن و حمایت از آنها در کنارشان هستید.

۶. اگر فرزند شما در مورد اتفاقات نگران یا مضطرب به نظر می‌رسد، مراقب هرگونه تغییر در رفتار یا احساسات او، مانند دل درد، سردرد، کابوس یا مشکلات خواب باشید. می‌توانید با انجام فعالیت‌هایی مانند تنفس شکمی (دیافراگمی) با هم، به کاهش استرس کودکان کمک کنید: ۵ نفس عمیق بکشید، ۵ ثانیه دم و ۵ ثانیه بازدم انجام دهید، از طریق بینی به آرامی نفس بکشید و از طریق دهان بیرون دهید.

٧. در حالی که اخبار پر از تیتر‌های هشداردهنده و تصاویر ناراحت‌کننده است، توجه کنید که فرزندان‌تان چقدر در معرض آن قرار می‌گیرند و کودکان خردسال را در معرض اخبار قرار ندهید. اگر فرزندان‌تان حرف‌های شما را می‌شنوند، مراقب باشید که چگونه صحبت می‌کنید. تا حد امکان، سعی کنید کودک را با کار‌هایی مانند بازی‌کردن یا پیاده‌روی با هم مشغول کنید.

٨. دقت داشته باشید کودکان واکنش شما به اخبار را درک می‌کنند بنابراین به نحوه دریافت اخبار توجه داشته باشید: سعی کنید زمان‌های کلیدی را در طول روز برای بررسی اتفاقات تعیین کنید، نه اینکه مدام آنلاین باشید. تا جایی که می‌توانید، زمانی را برای انجام کار‌هایی که به شما در آرامش و بازیابی قوایتان کمک می‌کند، اختصاص دهید.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير