تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

هشدار عبدالله عبدالله درباره پیشرفت خیلی کم مذاکرات با طالبان

رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان گفته که مذاکرات صلح با طالبان دستاورد خیلی کمی داشته و این روند با سرعت بسیار کندی پیش می‌رود.

کد خبر: ۹۸۶۶۵
۱۰:۱۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

هشدار عبدالله عبدالله درباره پیشرفت خیلی کم مذاکرات با طالبان

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، خروج نهایی نیروهای آمریکایی از افغانستان رو به پایان است و حالا تمامی چشم‌ها به سوی روابط نه چندان خوب بین طالبان و دولت کابل معطوف شده است. عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان در گفتگوی اخیر خود با شبکه خبری سی.ان.ان گفته است که مذاکرات صلح پیشرفت کمی داشته و روند مذکور به کندی رو به جلو پیش می‌رود.

در حالیکه ایالات متحده در ماه فوریه سال ۲۰۲۰ با طالبان در مورد توافق صلح مذاکره کرد که به نیروهای آمریکایی اجازه داده افغانستان را ترک کنند و طالبان هم متعهد شد تا دست از فعالیت‌های تهاجمی خود بردارد، اما با دولت کابل چنین توافقی حاصل نشد، چون طالبان دولت کابل را به عنوان یک رژیم دست نشانده آمریکا، فاقد مشروعیت می‌داند.

اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در پی دیدارهایی با جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و سایر مقام‌های این کشور در جمع خبرنگاران در واشنگتن دی.سی گفت که روایت نادرست رها کردن، خودش نادرست است اما عبدالله که در آمریکا همراه اشرف غنی بود، به سی.ان.ان گفت:‌ اگر این انتخاب ما بود، فکر دیگری می‌کردیم.

عبدالله گفت: طالبان شکست خورده است. آنها قول دادند که دیگر ارتباطی با القاعده و سایر گروه‌های تروریستی نخواهند داشت. اما ما چنین نشانه‌ای از آنها ندیدیم. خوب این یک خطر برای ما و برای منطقه است.

با این حال شبکه سی ان ان روز جمعه بیانیه‌ای ویدئویی را از محمد نعیم، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان منتشر کرد که در آن وی اظهارات عبدالله را مورد شک و تردید قرار داده و می‌گوید این دولت کابل است که روند مذاکرات را متوقف کرده است: تمایل ما برای پیشرفت بود اما طرف مقابل، تمایلی برای مذاکرات صلح نداشت. تیم مذاکره کننده کابل در قطر ناقص بود.

قرار بود تا چهارم ژوئیه سال جاری میلادی ۶۵۰ نیروی امنیتی سفارت آمریکا و فرودگاه کابل از افغانستان خارج شوند اما بایدن روز جمعه اعلام کرد که آمریکا نتوانسته به این هدفش برسد اما هنوز به دنبال خروج نیروها تا پایان اوت است. تاریخ نهایی خروج، ۱۱ سپتامبر سال جاری میلادی است که بایدن آن را برای تکمیل خروج تمامی نیروهای آمریکایی از افغانستان اعلام کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی