تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
سیل گسترده و ویرانگر در مشهد

وزیر کشور در منطقه سیل‌زده: بافت فرسوده بازسازی می‌شود

احمد وحیدی، وزیر کشور پس از سیل در مشهد و در حاشیه بازدید از منطقه سیل‌زده سیدی گفت: بافت فرسوده منطقه سیدی نوسازی و بازسازی می‌شود.

کد خبر: ۱۶۵۵۳۷
۱۳:۱۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

وزیر

دیدارنیوز: وزیر کشور، گفت: خیابان سپاه منطقه سیدی مشهد جز بافت فرسوده محسوب می‌شود و جزئی از برنامه‌های ما بوده است که نوسازی و بازسازی آن را انجام دهیم.

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از منطقه سیل‌زده سیدی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: خیابان سپاه منطقه سیدی مشهد جز بافت‌های فرسوده محسوب می‌شود و جزیی از برنامه‌های ما بوده است که نوسازی و بازسازی آن را انجام دهیم.

وی که با حضور در منطقه سیدی از نزدیک وضعیت خانه‌های سیل‌زده را بررسی کرده بود، گفت: در این منطقه، سازه‌ها ناپایدار است و به هر حال به روش مهندسی ساخته نشده، بارش باران برای کوچه‌های منطقه مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وزیر کشور با ابراز تأسف از سیل در مشهد، بیان کرد: در یکی از همین خانه‌ها، یک خانم مسن و دو کودک جان خود را از دست داده‌اند.

وحیدی خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها پای کار هستند و به شهروندانی که وسایل خانه هایشان آسیب دیده است، پس از ارزیابی کمک خواهد شد.

وزیر

در پایان یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، در صحبتی کوتاه بیان کرد: در محلات سیدی و سپاه مشکلاتی وجود دارد که نیرو‌های خدمات‌رسان همچنان در حال رسیدگی هستند.

قلندر شریف، شهردار مشهد نیز از آخرین اقدامات انجام‌شده شهرداری در خیابان سپاه و منطقه سیدی مشهد خبر داد و گفت: از روز گذشته همکاران ما در هلال‌احمر و سپاه امام‌رضا (ع) در محل (سپاه ۶۹) مستقر و در حال امدادرسانی هستند و نیرو‌های خدمات شهری لایروبی اولیه منازل را انجام دادند.

وی افزود: منازلی که هم‌اکنون خدمت‌رسانی در آن‌ها در حال انجام است، مربوط به افرادی است که شب گذشته در منزلشان حضور نداشتند و لایروبی اولیه منازل انجام شده است. خیابان یک‌مرتبه شست‌وشو داده شده و دوباره در حال شست‌وشوی آن هستند.

شهردار مشهد ادامه داد: در جلسه با وزیر و سایر مسئولان، مسئله جبران خسارات بررسی خواهد شد و در حال آماده‌باش هستیم تا براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، امور را طبق روال و ضرورت انجام دهیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها