تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
زنگ خطر برای استان جنوبی

تکمیل ۸۰ درصد ظرفیت بخش کرونای بیمارستان‌های بوشهر

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۸۰ درصد ظرفیت بخش‌های کووید بیمارستان‌های این استان به صورت میانگین از بیماران پر شده و بیمارستان شهدای خلیج فارس به‌عنوان مرکز مرجع کرونا به دلیل اعزام بیمار بدحال و افزایش بار مراجعه به اورژانس به میزان ۹۵تا ۱۰۰ درصد تکمیل شده است.

کد خبر: ۹۸۱۵۵
۱۰:۵۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

زنگ خطر کرونا برای بوشهر

دیدارنیوز ـ دکتر جعفر زارعی‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: هرچند وظیفه بخش درمان خدمت‌رسانی به بیماران است، اما مردم باید بدانند با توجه به ظرفیت محدود بیمارستان‌ها رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای کاهش ابتلا و بستری ضروری است.

وی اضافه کرد: تمهیدات لازم برای افزایش تخت‌های بستری اندیشیده و تلاش شده که اختلالی در روند خدمات‌رسانی ایجاد نشود، اما راهکار اصلی کنترل این بحران در بیمارستان‌ها نیست و در صورت همکاری نکردن مردم در زمینه رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی باز هم امکانات و ظرفیت‌های موجود پاسخگوی نیاز‌ها نخواهد بود.


بیشتر بخوانید: قیمت واکسن‌های مشهور کرونا در دنیا

به گفته زارعی زاده، تلاش شده ظرفیت بخش‌های کووید بیمارستان‌ها افزایش یابد و در مرکز استان نیز علاوه بر بیمارستان شهدای خلیج فارس، اورژانس شهدای هسته‌ای با ۱۵ تخت ویژه و بخش بستری و همچنین بیمارستان‌های تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح نیز در زمینه بستری بیماران از حداکثر ظرفیت ممکن استفاده می‌کنند و اگر شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که نیاز به تخت ویژه بیشتری باشد این آمادگی در استان بوشهر وجود دارد.

بیشتر شهر‌های استان در وضعیت قرمز کرونا

زارعی‌زاده با بیان اینکه قرمز شدن بیشتر شهر‌های استان ناشی از بی‌توجهی و نبود حساسیت نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، ادامه داد: شواهد و علائم نشان می‌دهد در سوش هندی جوان‌ها بیشتر درگیر این ویروس می‌شوند. به همین دلیل انتظار می‌رود با توجه به توصیه‌های بهداشتی اجازه ندهیم موج جدیدی از بیماری در استان بوشهر شکل بگیرد. چون در این صورت با توجه به ظرفیت محدود تخت‌های بستری و بخش مراقبت‌های ویژه با مشکل روبرو می‌شویم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: هرچند تاکنون به صورت رسمی نتیجه تست و آزمایش هیچ بیمار کرونایی در این استان نشان نداده که به سوش هندی این ویروس مبتلا شده، اما براساس شواهد بالینی بیماران کووید ۱۹، احتمال ورود گونه جدید (سوش هندی) به این استان را افزایش داده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شیوع سوش جدید ویروس کرونا از نوع هندی (دلتا) در کشور به‌ویژه استان‌های جنوبی در حال افزایش است و سرعت و شدت بروز علائم و انتشار و واگیری بیشتری نسبت به سوش‌های قبلی دارد به نحوی که فرد در مدت چند ساعت بدحال می‌شود و اینکه در شرایط کنونی کارکنان بهداشت و درمان روز‌های سختی را می‌گذرانند، مردم باید با جدی گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی به خود و به مدافعان سلامت کمک کنند.

تامین داروی رمدیسیور برای بیمارستان‌ها

زارعی‌زاده در باره مصرف داروی رمدیسیور به عنوان داروی اصلی کرونا گفت: میزان مصرف این دارو در بیمارستان‌ها افزایش یافته و تامین اعتبار این دارو از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی است.

به گفته زارعی‌زاده، هرچند تامین داروی رمدیسیور به‌عنوان داروی کرونا برای بیمارستان‌ها از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی است، اما معاونت غذا و دارو و معاونت توسعه و هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تلاش کرده‌اند تا جایی که ممکن است این دارو برای دسترسی مردم علاوه بر داروخانه‌های بیمارستانی در اختیار داروخانه‌های مورد تائید معاونت غذا و دارو در سطح شهر قرار گیرد.

وی ادامه داد: در زمان حاضر تمهیدات لازم برای تامین اکسیژن مورد نیاز بیمارستان‌ها با خرید دستگاه‌های اکسیژن ساز و مخازن بزرگ اکسیژن و نیز کپسول در صورت بروز مشکل درنظر گرفته شده‌است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر