تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...

ابراز تاسف دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از توزیع ناعادلانه واکسن

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت ضمن ابراز تاسف از شکست جهانی در توزیع عادلانه واکسن، باردیگر خواستار عرضه واکسن برای کشور‌های فقیر در مقابله با بحران کووید-۱۹ شد.

کد خبر: ۹۷۷۱۹
۱۴:۰۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

توزیع ناعادلانه واکسن

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، "سازمان جهانی بهداشت" دیروز جمعه با ابراز تاسف از شکست جهانی در توزیع عادلانه واکسن اعلام کرد در حالی که کشور‌های ثروتمند در حال بازگشت به دوران پیش از همه گیری ویروس کرونا هستند و واکسیناسیون جوانان به عنوان قشری که چندان در معرض خطر نیستند، در دستور کار قرار گرفته، اما کشور‌های فقیر بی رحمانه بدون واکسن مانده اند. این سازمان عاجزانه درخواست کرد که به ما واکسن بدهید.

«تدروس ادهانوم» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در این خصوص گفت: «اوضاع در آفریقا که شمار مبتلایان و مرگ و میر نسبت به هفته گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته، خطرناک است».

وی در یک نشست خبری افزود: «جهان ما در حال شکست است، همانگونه که جامعه جهانی در حال شکست است».

وی که خود دارای تبار اتیوپیایی است، بدون نام بردن از اسم کشوری خاص، برخی را به دلیل توزیع ناعادلانه واکسن مورد عتاب قرار داد. ادهانوم بحران کنونی جهان در مقابله با کووید-۱۹ را با بحران اچ آی وی/ ایدز مقایسه کرد؛ هنگامی که برخی کشور‌ها اعلام کردند کشور‌های آفریقایی قادر به استفاده از درمان‌های پیچیده نیستند.

وی تاکید کرد: «چنین نگرشی مربوط به گذشته است و باید کنار گذاشته شود. مشکل کنونی ما تامین واکسن است، فقط به ما واکسن بدهید».

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت وضعیت کنونی جهان در مقابله با بحران کووید-۱۹ را اینگونه توصیف کرد: «تفاوت بین داشتن و نداشتن است که اکنون بی عدالتی را در جهان کاملا آشکار می‌کند؛ بی‌عدالتی و نابرابری، بیایید با آن مقابله کنیم».

«مایک رایان» یکی از کارشناسان برجسته این نهاد جهانی هم گفت: «در حال حاضر بسیاری از کشور‌های در حال توسعه در انجام واکسیناسیون جامعه خود در برابر بیماری‌های عفونی از وبا تا فلج اطفال بسیار بهتر از کشور‌های صنعتی عمل کرده اند. وی در عین حال تاکید کرد: «تفکرات قیم مآبانه‌ای که بر این باور است ما نمی‌توانیم به شما واکسن بدهیم، زیرا طرز استفاده آن را نمی‌دانید آن هم در میانه بحران کووید-۱۹ غیرقابل قبول است».

برنامه جهانی "کوواکس" که به طور مشترک توسط "اتحاد جهانی واکسن و ایمن‌سازی" (جی. ای. وی. آی GAVI) و سازمان جهانی بهداشت اداره می‌شود، ۹۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ را از ماه فوریه به ۱۳۲ کشور تحویل داده است، اما از زمان تعلیق صادرات واکسن توسط هند، با مشکلات عمده‌ای روبرو شده است.

«بروس آیلوارد» یکی دیگر از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما در ماه جاری از طریق کوواکس هیچ دوزی از واکسن‌های آسترازنیکا، موسسه سرم هند و جانسون اند جانسون نداشته ایم».

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی