تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

منوی باز فضانوردان چینی در ایستگاه فضایی!

فضانوردان ماموریت "۱۲ Shenzhou" چین که اخیرا زمین را به مقصد ایستگاه فضایی در حال ساخت چین ترک کردند، در آنجا می‌توانند نه تنها لذت زندگی در شرایط ریزگرانش را تجربه کنند بلکه غذا‌های مورد علاقه خود را نیز مصرف کنند.

کد خبر: ۹۷۶۷۱
۱۱:۳۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

غدای فضانوردان چینی در ایستگاه فضایی

دیدارنیوز ـ به نقل از اسپیس، فضانوردان ماموریت "۱۲ Shenzhou" چین در مدت سه ماه اقامت خود در مدار می‌توانند وعده‌های غذایی خود را از بین بیش از ۱۲۰ نوع غذا انتخاب کنند.

سه فضانورد به نام‌های نی هایشنگ (Nie Haisheng)، لیو بومینگ (Liu Boming) و تانگ هونگبو (Tang Hongbo) در ۱۷ ژوئن وارد ماژول ایستگاه فضایی تیانه شدند و اکنون به تجهیزات موجود در فضاپیمای باری تیانژو ۲ که در تاریخ ۲۹ مه پرتاب شد، دسترسی پیدا کرده‌اند. در میان ۶.۸ تن موادی که این فضاپیما به فضا برده است، طیف وسیعی از غذا‌ها و نوشیدنی شامل انواع چای، آب میوه و سوپ قرار دارد. این فضاپیما همچنین حامل چند کولر برای ذخیره میوه‌ها و سبزیجات تازه بود.

قرار است این سه فضانورد چینی در مدت اقامت خود در آنجا انواع آزمایشات و فعالیت‌های نگهداری را انجام دهند.

تیانه یکی از سه بخش اصلی اولین ایستگاه فضایی توسعه‌یافته چین است که با ایستگاه فضایی بین‌المللی رقابت می‌کند. ایستگاه فضایی چین حداقل ۱۰ سال در فضا خواهد ماند، در حالی که انتظار می‌رود ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود پایان دهد.

فضانوردان چینی در ماژول تیانه ایستگاه فضایی تیانگونگ ۱۲۰ نوع غذا برای انتخاب در زمان صرف غذا دارند. در اینجا یک تصویر از یکی از فضانوردان که در حال نوشیدن یکی از نوشیدنی‌ها است قابل مشاهده است.

"هوانگ ویفن" (Huang Weifen) مربی اصلی فضانورد چین به ایستگاه تلویزیونی CCTV متعلق به دولت چین گفت: غذا‌ها معمولاً جامد، بدون استخوان و در قطعات کوچک و متناسب با سلیقه شخصی فضانوردان انتخاب می‌شوند. وعده‌های غذایی شامل گوشت خوک خرد شده در سس سیر، مرغ کونگ پائو، گوشت گاو فلفل سیاه، ترشی کلم و گوشت خوک خرد شده و بسیاری غذا دیگر است.

هوانگ گفت: ما همچنین این ایستگاه فضایی را به آشپزخانه و اجاق مایکروویو مجهز کرده‌ایم، بنابراین فضانوردان روش‌های بیشتری برای گرم کردن غذا دارند. آن‌ها می‌توانند هر زمان که بخواهند غذای گرم داشته باشند.

بنابر گزارش‌ها فضانوردان از چاشنی‌هایی مانند سس گوشت خوک و سس فلفل سیچوان برای کمک به سازگاری با از دست دادن موقتی حس چشایی در شرایط ریزگرانش استفاده می‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر