تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...

ماجرای آدمکشی یک زن در خیابان

زن جوانی که برادر شوهرش را با ضربه چاقو در خیابان به قتل رسانده بود، صبح روز گذشته در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد اعتراف کرد.

کد خبر: ۹۷۲۱۷
۱۵:۱۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

آدمکشی یک زن در خیابان

دیدارنیوز ـ ماجرای این جنایت وحشتناک جمعه گذشته هنگامی لو رفت که نیرو‌های کلانتری شهید باهنر مشهد، مرگ مشکوک جوانی حدود ۲۶ ساله را به قاضی ویژه قتل عمد گزارش دادند که در منزل مسکونی اش جان باخته بود. دقایقی بعد به دستور قاضی دکتر حسن زرقانی، جسد محمود-ص برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و این ماجرا مورد پیگیری قضایی قرار گرفت.

این گزارش حاکی است، پزشکان قانونی پس از معاینه جسد و در گزارشی محرمانه به قاضی ویژه قتل عمد اعلام کردند که جوان مذکور به دلیل اصابت ضربه شیء نوک تیز و برنده به ناحیه گردن جان خود را از دست داده است.

با دریافت این گزارش، بی درنگ مقام قضایی دستور بررسی موضوع را به نیرو‌های کلانتری صادر کرد که تحقیقات نشان داد: مرد ۲۶ ساله در خیابان حر مشهد با زن ۳۲ ساله‌ای به نام فریده به مشاجره پرداخته و با یکدیگر درگیر شده‌اند!

بنا بر گزارش خراسان، با به دست آمدن این اطلاعات دستور دستگیری زن جوان صادر شد و ماموران انتظامی در یک عملیات اطلاعاتی، او را شناسایی و دستگیر کردند.

این زن وقتی در برابر میز عدالت قرار گرفت به قاضی زرقانی گفت: مقتول برادر شوهرم بود و آن روز قصد داشت به زور مرا سوار موتورسیکلت کند که من هم سوار نشدم، ولی او عصبانی شد و به روی من چاقو کشید! من هم در یک لحظه زمانی که می‌خواستم چاقو را از دستش بگیرم، تیغه چاقو به سمت گردن خودش برگشت و زخمی شد.

با توجه به این که اعترافات و اظهارات زن جوان، با حقیقت صحنه درگیری و طریقه اصابت چاقو، مطابقت نداشت، مقام قضایی او را برای انجام تحقیقات تخصصی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار داد تا این که روز گذشته متهم در حضور سرهنگ نوریان (افسر پرونده) لب به اعتراف گشود و به وارد آوردن ضربه چاقو به ناحیه گردن مرد ۲۶ ساله اقرار کرد. تحقیقات بیشتر با صدور دستورات ویژه قضایی برای بررسی ابعاد دیگر این جنایت ادامه دارد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير