تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

ماجرای آدمکشی یک زن در خیابان

زن جوانی که برادر شوهرش را با ضربه چاقو در خیابان به قتل رسانده بود، صبح روز گذشته در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد اعتراف کرد.

کد خبر: ۹۷۲۱۷
۱۵:۱۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

آدمکشی یک زن در خیابان

دیدارنیوز ـ ماجرای این جنایت وحشتناک جمعه گذشته هنگامی لو رفت که نیرو‌های کلانتری شهید باهنر مشهد، مرگ مشکوک جوانی حدود ۲۶ ساله را به قاضی ویژه قتل عمد گزارش دادند که در منزل مسکونی اش جان باخته بود. دقایقی بعد به دستور قاضی دکتر حسن زرقانی، جسد محمود-ص برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و این ماجرا مورد پیگیری قضایی قرار گرفت.

این گزارش حاکی است، پزشکان قانونی پس از معاینه جسد و در گزارشی محرمانه به قاضی ویژه قتل عمد اعلام کردند که جوان مذکور به دلیل اصابت ضربه شیء نوک تیز و برنده به ناحیه گردن جان خود را از دست داده است.

با دریافت این گزارش، بی درنگ مقام قضایی دستور بررسی موضوع را به نیرو‌های کلانتری صادر کرد که تحقیقات نشان داد: مرد ۲۶ ساله در خیابان حر مشهد با زن ۳۲ ساله‌ای به نام فریده به مشاجره پرداخته و با یکدیگر درگیر شده‌اند!

بنا بر گزارش خراسان، با به دست آمدن این اطلاعات دستور دستگیری زن جوان صادر شد و ماموران انتظامی در یک عملیات اطلاعاتی، او را شناسایی و دستگیر کردند.

این زن وقتی در برابر میز عدالت قرار گرفت به قاضی زرقانی گفت: مقتول برادر شوهرم بود و آن روز قصد داشت به زور مرا سوار موتورسیکلت کند که من هم سوار نشدم، ولی او عصبانی شد و به روی من چاقو کشید! من هم در یک لحظه زمانی که می‌خواستم چاقو را از دستش بگیرم، تیغه چاقو به سمت گردن خودش برگشت و زخمی شد.

با توجه به این که اعترافات و اظهارات زن جوان، با حقیقت صحنه درگیری و طریقه اصابت چاقو، مطابقت نداشت، مقام قضایی او را برای انجام تحقیقات تخصصی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار داد تا این که روز گذشته متهم در حضور سرهنگ نوریان (افسر پرونده) لب به اعتراف گشود و به وارد آوردن ضربه چاقو به ناحیه گردن مرد ۲۶ ساله اقرار کرد. تحقیقات بیشتر با صدور دستورات ویژه قضایی برای بررسی ابعاد دیگر این جنایت ادامه دارد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی