تیتر امروز

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

جامعه دانشگاهی خواستار بازگشت حضوری به دانشگاه است

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اینکه جامعه دانشگاهی خواستار بازگشت حضوری به دانشگاه هستند، گفت: ما در دوران کرونا، اقداماتی انجام داده‌ایم تا ارزیابی دانشجویان تنها محدود به امتحانات پایان ترم نشود.

کد خبر: ۹۷۱۷۱
۱۳:۱۹ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

 بازگشت حضوری به دانشگاه

دیدارنیوز ـ در رابطه با زمان برگزاری امتحانات پایان ترم در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اظهار کرد: امتحانات پایان ترم در دانشگاه خواجه نصیر از هفته گذشته به صورت مجازی آغاز شده و این هفته ادامه دارد و ما هفته دوم امتحانات را پشت سر می‌گذاریم. البته با تدابیری که اندیشیده شده، مشکلی در برگزاری امتحانات نداریم.

وی ادامه داد: با استناد با آمار‌هایی که روزانه دریافت می‌کنم، تنها تعداد خیلی محدودی از دانشجویان اعلام کرده‌اند با مشکلاتی، چون قطعی برق مواجه شده‌اند که البته تمهیدات لازم هم برای این دسته از دانشجویان در نظر گرفته شده تا کار آن‌ها انجام شود و مشکلی برای آن‌ها به وجود نیاید.

دکتر رعیتی با اشاره به احتمال بروز تقلب در امتحانات افزود: معاونت آموزشی و اعضای هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر تمام تلاش خود را انجام می‌دهند تا احتمال بروز تقلب در امتحانات به حداقل برسد. همچنین با برنامه‌ای که در شورای آموزشی دانشگاه داشته‌ایم و به کرات اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، سعی ما بر این است که در دوران کرونا و آموزش مجازی، ارزیابی ما به جای امتحانات پایان ترم، به صورت ارزیابی مستمر در طول ترم باشد تا به این ترتیب ارزیابی دانشجویان وابسته به یک یا دو امتحان نباشد. در این شیوه نمرات پایان ترم دانشجویان مجموعی از پرسش و پاسخ‌های سر کلاس، کوئیزها، پروژه‌ها و در نهایت امتحان پایان ترم است و اساتید بنا به درسی که دارند و بنا به نظر خودشان، ارزیابی دانشجویان را در طول ترم انجام می‌دهند.

معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به مزایای امتحانات مجازی عنوان کرد: شرایطی که در دوران کرونا پیش آمد، شرایط ناخواسته‌ای برای ما به وجود آورد و ما مجبور شدیم سیستم خود را تغییر دهیم و متحمل خسارت‌هایی نیز شدیم، اما باید به جنبه مثبت این دوران هم نگاه کرد. چراکه امروزه زیرساخت‌های مناسبی در دانشگاه‌های کشور به وجود آمده که ما باید در آینده از نکات مثبت آموزش مجازی نیز استفاده کنیم.

دکتر رعیتی با اشاره به واکسیناسیون جامعه دانشگاهی تصریح کرد: من و تمامی جامعه دانشگاهی آرزو میکنیم که واکسیناسیون کرونا هرچه سریعتر اتفاق بیفتد و دانشجویان مجددا به دانشگاه بازگردیم و از فضای آموزشی به صورت حضوری استفاده کنند. البته شدیدا در حال رایزنی با دانشگاه‌های دیگر و وزارت علوم هستیم تا واکسیناسیون دانشگاهیان میسر شود و عمده دانشجویان بتوانند مهر ماه در دانشگاه حضور پیدا کنند.

معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اینکه در دوران پسا کرونا باید از تجربه آموزش مجازی استفاد کنیم، گفت: ما باید بررسی علمی و کارشناسی همه‌جانبه داشته باشیم تا ببینیم آیا می‌شود در دوران پسا کرونا نیز این شیوه برگزاری امتحانات را پیش گرفت یا خیر. ولی چیزی که می‌توان به قطعیت گفت، این است که باید در دوران پسا کرونا، از هر تجربه مثبتی که دوران کرونا کسب کرده‌ایم، استفاده کنیم و نقایص را با آموزش حضوری برطرف کنیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دانشگاه
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی