تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

تجاوز کثیف به دختر معروف+جزئیات

پسر جوان به اتهام تجاوز به دختر مزون دار معروف تهرانی در شب زلزله تهران پای میز محاکمه رفت. یک دختر جوان ادعا کرد شاهد تجاوز بوده است.

کد خبر: ۹۷۱۵۷
۱۲:۳۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

تجاوز به دختر معروف

دیدارنیوز ـ تجاوز کثیف به دختر تهرانی داستان عجیبی دارد. در این تجاوز کثیف مرد تهرانی از ترس رویا بخاطر زلزله سو استفاده کرد و این دختر تحت تجاوز کثیف قرار داد و دختر تهرانی که لطمه روحی خورده بود در دادگاه پرده از تجاوز کثیف برداشت.

مزون دار معروف تهرانی به نام رویا، چندی قبل از یک پسر جوان به اتهام تجاوز به عنف شکایت کرد و ادعا کرد شبی که تهران زلزله آمد او از سوی یک پسر اغفال شد و مورد تجاوز قرار گرفت.

در پی شکایت رویای ۳۰ ساله، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد و روز گذشته متهم پای میز محاکمه رفت.

در ابتدای جلسه رسیدگی رویا به عنوان شاکی پرونده پای میز محاکمه رفت و در طرح شکایت خود گفت: «من صاحب یکی از مزون‌های معروف لباس عروس تهران هستم. اسفند ماه سال ۹۸ بود که با افشین آشنا شدم. بعد از عید نوروز سال ۹۹ برای اولین بار همدیگر را دیدیم و او به من گفت در حال اجاره یک خانه مجردی است و می‌خواهد با یکی از دوستانش زندگی کند. مدتی بعد گفت در جنت آباد خانه‌ای اجاره کرده است و به من گفت می‌خواهد شیرینی خانه اش را دهد. برای همین شام من را به خانه اش دعوت کرد که ۱۹ اردیبهشت سال ۹۹ من با دو نفر از دوستانم به خانه اش رفتیم. ساعت حدود ۹ شب که من گفتم به خانه برگردم. همان موقع یکی از دوستانم در حال صحبت با تلفن بود و افشین گمان کرد ما در حال برنامه ریزی هستیم که جای دیگری برویم. او شکاک بود و عصبانی شده بود؛ و من برای اینکه دلخوری پیش نیاید به دوستم گفتم تو برو و با یکی دیگر از دوستانم ماندیم. افشین می‌گفت ساعت یازده شام حاضر می‌شود و بعد از شام بروید. اما قبل از شام زلزله آمد. من خیلی ترسیده بودم. افشین زلزله را بهانه کرد که ما را بیشتر در خانه نگهدارد. می‌گفت ممکن است به راه پله‌ها بروید و یکدفعه دوباره زلزله شود. دیر وقت شده بود که به اتاق رفتم تا از کیفم شارژر بردارم. یکدفعه افشین پشت سر من در را بست و بی توجه به جیغ و داد و التماسم، من را مورد تجاوز قرار داد. اما بعد به من وعده ازدواج داد و من اعتماد بی جا به او کردم و مدتی منتظر بودم که برای ازدواج اقدام کند. تا اینکه یک روز پشت در خانه اش رفتم و متوجه شدم با تعدادی دختر و پسر مهمانی گرفته است. وقتی به او اعتراض کردم من را مورد ضرب و شتم قرار داد. بعد از آن فهمیدم وعده هایش دروغ بوده و به خاطر تجاوز آن شب از او شکایت کردم.»

قاضی از شاکی پرسید: «افراد دیگر که در خانه حاضر بودند متوجه این ماجرا شدند؟»

رویا گفت: «آن شب یکی از دوستان افشین هم در خانه او مهمان بود. اما به حدی مشروبات الکلی مصرف کرده بود و مست بود که در حال خودش نبود. اما دوست من که در خانه بود شاهد این اتفاق بود والان هم در دادگاه حاضر است و می‌خواهد شهادت دهد.»

من دیدم که به دوستم تجاوز کردند

در این لحظه از جلسه رسیدگی، دوست رویا به عنوان شاهد در جایگاه قرار گرفت و گفت: «آن شب در یکی دیگر از اتاق‌های خانه افشین دراز کشیده بودم. چون دیر وقت شده بود و به خاطر زلزله و گیر افتادن در راه پله می‌ترسیدیم از خانه خارج شویم. یکدفعه از لای در دیدم که رویا وارد اتاق شد و پشت سر او افشین به اتاق رفت. بعد صدای جیغ و فریاد رویا را شنیدم و می‌خواستم وارد اتاق شوم، اما در قفل بود. بعد از چند دقیقه رویا با حالت آشفته از آنجا خارج شد. فکر کردم با افشین دعوایش شده، اما بعدا برایم تعریف کرد که موضوع تجاوز جنسی بوده است. من تبعه افغان هستم و افشین بار‌ها تهدیدم کرد که اگر در دادگاه شهادت دهم بلایی سرم می‌آورد.»

اتهام تجاوز به عنف را قبول ندارم

بعد از اینکه قضات حاضر در دادگاه اظهارات شاکی و شاهد را شنیدند نوبت به متهم رسید که برای دفاع از خود پشت تریبون قرار بگیرد. افشین در دفاع از خود گفت: «اتهام تجاوز جنسی را قبول ندارم. آن شب رویا و دوستانش برای مهمانی به خانه ما آمدند. بعد از اینکه از خانه ما رفتند این اتهام را به من زد و شکایت کرد با اینکه من هرگز با او هم خوابی نکرده ام. اول فکر کردم به خاطر ضرب و شتم شکایت کرده، اما با شنیدن اتهام تجاوز به عنف شوکه شدم. بعدا از یکی از دوستان رویا شنیدم که او به قصد اخاذی چنین اتهامی به من نسبت داده است.»

قاضی رو به متهم گفت: «اما تو در تحقیقات مقدماتی هم خوابی با شاکی پرونده را قبول کرده بودی. حالا چرا ضد و نقیض حرف می‌زنی؟»

متهم گفت: «وقتی فهمیدم رویا چنین اتهامی به من وارد کرده است، به حدی عصبانی شدم که به او گفتم به خاطر لجبای با تو می‌گویم که با تو هم خوابی داشتم. رویا من را تهدید به آبروریزی کرده بود و، چون آدرس خانه پدرم را هم می‌دانست می‌گفت آنجا می‌روم و داد و بیداد راه می‌اندازم. برای همین من چنین حرفی زده بودم، اما واقعیت ندارد.»

قاضی بعد از شنیدن اظهارات متهم به او هشدار داد که حقیقت را بگوید.

قضات دادگاه بعد از شنیدن اظهارات متهم و شاکی ختم جلسه دادرسی را اعلام کردند و رای پرونده به زودی صادر می‌شود.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير