تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مهار کروناویروس با کمک باکتری روده

پژوهشگران کره جنوبی در بررسی جدید خود دریافته‌اند که شاید نوع خاصی از باکتری روده بتواند به مهار کروناویروس کمک کند.

کد خبر: ۹۶۹۴۳
۱۱:۲۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

مهار کروناویروس و باکتری معده

دیدارنیوز ـ به نقل از بیزینس استاندارد، پژوهشگران "دانشگاه یانسه" (Yonsei University) کره جنوبی در بررسی جدید خود دریافته‌اند که نوع خاصی از باکتری "کومنسال" (Commensal) که ساکن روده است، ترکیباتی را تولید می‌کند که به مهار کروناویروس می‌پردازند.

یافته‌های بالینی پیشین نشان داده‌اند که برخی از بیماران مبتلا به نوع متوسط تا شدید کووید-۱۹، از نشانه‌های گوارشی رنج می‌برند؛ در حالی که دیگران، نشانه‌های بیماری را فقط در ریه‌ها نشان می‌دهند.

"محمد علی" (Mohammed Ali)، دانشجوی مقطع دکتری پزشکی دانشگاه یانسه گفت: این سوال برای ما پیش آمد که آیا باکتری‌های ساکن روده می‌توانند از روده در برابر حمله ویروس محافظت کنند.

پژوهشگران برای بررسی این فرضیه، باکتری‌های ساکن روده را برای فعالیت علیه کروناویروس ارزیابی کردند.

علی گفت: بررسی‌های ما نشان داد "بیفیدوباکترها" (Bifidobacteria) که پیشتر مشخص شده بود سایر باکتری‌ها مانند "هلیکوباکتر پیلوری" (H. pylori) را سرکوب می‌کند و در برابر سندروم روده تحریک‌پذیر نیز فعال است، می‌تواند به فعالیت علیه کروناویروس بپردازد.

پژوهشگران از یادگیری ماشینی برای جستجوی ترکیبات بالقوه مقابله کننده با بیماری استفاده کردند و دریافتند که برخی از آن‌ها ممکن است در برابر کروناویروس نیز سودمند باشند.

علی ادامه داد: ما برای آموزش دادن مدل خود، از مجموعه داده‌های پیشین مربوط به کروناویروس استفاده کردیم چندین ترکیب را علیه کروناویروس مورد بررسی قرار دادیم. از آنجا که اهداف این روش، ویژگی‌های مشترکی با کروناویروس دارند، این روش قابل توجه به نظر می‌رسد.

علی با تاکید بر ماهیت بوم‌شناسی روش مورد استفاده در این پژوهش، مشاهده کرد که بسیاری از آنتی‌بیوتیک‌های موجود و درمان‌های سرطان، ترکیباتی هستند که باکتری‌ها از آن‌ها برای رقابت با یکدیگر در دستگاه گوارش استفاده می‌کنند.

وی افزود: یافتن میکروب‌هایی که مولکول‌های ضد کروناویروس را ترشح می‌کنند، روشی امیدوارکننده برای تولید پروبیوتیک‌های طبیعی یا مهندسی شده برای گسترش روش‌های پیشگیری خواهد بود که روشی پایدارتر را برای مقابله با عفونت‌های ویروسی فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی