تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

مهاجرانی: تصمیم اسکوچیچ عاقلانه بود

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به پیروزی این تیم مقابل کامبوج، تصمیم اسکوچیچ در استراحت دادن به بازیکنان دارای کارت زرد و جلوگیری از محرومیت احتمالی آن‌ها مقابل عراق را عاقلانه دانست.

کد خبر: ۹۵۶۴۶
۰۹:۲۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

مهاجرانی: تصمیم اسکوچیچ عاقلانه بود

دیدارنیوز - حشمت مهاجرانی درباره پیروزی پرگل ایران مقابل کامبوج و کسب سه پیروزی از سه دیدار متوالی در آستانه بازی با عراق گفت: قبل از بازی با بحرین، بازیکنان و کادرفنی تیم ملی شدیدا تحت فشار بودند و احتیاج مبرمی به پیروزی مقابل این تیم داشتند تا به این شکل با خیال راحت‌تری به ادامه مسابقات بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: موقعی که برنامه‌ریزی خوبی داشته باشید، مطمئنا نتیجه خوب هم خواهید داشت. کادرفنی در ماه‌های گذشته تلاش زیادی کرد تا تیم‌ملی با شناخت بسیار بالا و برنامه‌ای مناسب در این رقابت‌ها حاضر شود. در نتیجه، سود این تلاش و کوشش را در این مسابقات شاهد بودیم.

سرمربی سابق تیم ملی به غیبت برخی از بازیکنان مانند آزمون، کنعانی‌زادگان، بیرانوند و ... در این مسابقه اشاره کرد و گفت: کادرفنی تصمیم‌ خوب و عاقلانه‌ای برای دیدار با کامبوج داشت. در این دیدار به بازیکنانی که دارای کارت زرد بودند و امکان داشت مصاف با عراق را از دست بدهند استراحت داده شد که تصمیم درستی بود. از طرفی تعویض‌هایی انجام شد که فرصتی را در اختیار سایر بازیکنان تیم ملی قرار داد و از طرفی بازیکنان باتجربه‌تر مانند طارمی هم خسته نشدند.

مهاجرانی با بیان اینکه زدن دو گل با ۱۰ گل به کامبوج فرقی نداشت، گفت: در حال حاضر مسئله مهم برتری بر عراق و صدرنشینی در این گروه و راهیابی به مرحله سوم انتخابی جام جهانی است. بازیکنان ما تا به حال و به خصوص در برابر بحرین نشان دادند که باتجربه هستند و از نظر روحی و فیزیکی در شرایط عالی به سر می‌برند. شرایط روانی تیم ملی بعد از شکست دادن بحرین بهبود داشته و انتظار می‌رود تیم ملی مقابل عراق عملکرد بهتری را هم به نمایش بگذارد.

وی با ابراز امیداوری مبنی بر شکست عراق گفت: تیم ملی در شرایط خوبی است. من امیدوارم با قدرت به جنگ با عراق برویم و این تیم را شکست دهیم و با صعود به عنوان تیم صدرنشینی، به یک سال و نیم استرس خاتمه دهیم.

سرمربی سابق تیم ملی درباره عملکرد زوج آزمون – طارمی در خط حمله تیم ملی اظهار کرد: این دو نفر هماهنگی خوبی با هم داشتند، فضای حرکتی آنها در نیمه دوم بازی با بحرین بیشتر شد و ۳ گل به ثمر رساندند. آنها از بهترین‌های قاره آسیا هستند، طارمی و آزمون زوج خطرناکی را برای تیم ملی تشکیل داده‌اند که قادر هستند دروازه هر تیمی را باز کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر