تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
نماینده سازمان جهانی یونیسف در ایران:

سازمان‌های مردم نهاد در شرایط کرونایی از کودکان و نوجوانان حمایت کنند

نماینده سازمان جهانی یونیسف در ایران با اشاره به مشکلاتی که پاندمی کرونا برای کودکان و نوجوانان ایجاد کرده است، گفت: دولت‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در این خصوص اقدامات جدی انجام دهند.

کد خبر: ۹۳۱۱۸
۱۶:۱۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰

سازمان‌های مردم نهاد و کودکان و کرونا

دیدارنیوز ـ مندیپ ابرایان روز چهارشنبه در همایش بین المللی "کووید -۱۹ و نظام سلام- درس‌های آموخته" زنجان که بصورت مجازی برگزار شد افزود: از زمان پاندمی بیماری کووید -۱۹ کودکان و نوجوانان در سطح جهانی نیز در کشور‌های کمتر برخوردار اعم از ارائه تجهیزات بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی کننده با مشکلاتی مواجه شدند.

وی، نگرانی مجامع جهانی به خصوص سازمان یونیسف را در خصوص مشکلات کودکان و به ویژه در زمینه واکسیناسیون بیان و ابراز امیدواری کرد که دولت‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در این خصوص اقدامات جدی را انجام دهند.

ابرایان با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان در برگزاری این همایش ارزشمند در سخنانی گزارشی از پاندمی کرونا و مشکلات این بیماری برای کودکان و نوجوانان بیان کرد و خواستار همکاری‌های جهانی در این خصوص شد.

گفتنی است کنفرانس بین المللی سه روزه "کووید - ۱۹ و نظام سلامت - درس‌های آموخته به مدت سه روز از چهارم تا ششم خرداد به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگله علوم پزشکی زنجان با ارائه پنل‌های تخصصی در حال برگزاری ست و بیش از ۴۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش رسیده ۲۳ مقاله پذیرفته شده است و ۲۱۴ مقاله نیزبه صورت پوستر ارائه خواهد شد و مقالات برتر در مجله اسکوپوس دانشگاه چاپ خواهد شد.

پیش از این نیز دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم افتتاحیه هدف از برگزاری همایش را اشتراک گذاری تجارب علمی و اجرایی گران سنگ به دست آمده در سرتاسر جهان و نقش تاثیرگذار آن در تقویت جبهه متحد جهانی برای مقابله و کنترل این بیماری عنوان و خاطر نشان کرد: چرا که از مصادیق بارز جهانی" بیندیشیم و منطقی عمل کنیم" عرصه مقابله با این بیماری است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی