تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

واکنش دولت اقلیم کردستان به حملات موشکی سپاه پاسداران

دولت اقلیم کردستان عراق در واکنش به حملات روز گذشته ایران علیه محل استقرار تروریست ها در این اقلیم خطاب به گروه های معارض اعلام کرد که کردستان عراق را به میدان جنگ تبدیل نکنید.

کد خبر: ۹۲۹۶
۱۵:۳۹ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دولت اقلیم کردستان عراق ضمن مخالفت با عملیات موشکی ایران علیه محل استقرار و جلسه سران گروهک های تروریستی در آن اقلیم از احزاب معارض خواست که به قوانین اقلیم کردستان عراق احترام بگذارند و کردستان عراق را به میدان جنگ تبدیل نکنند.

در بیانیه دولت اقلیم کردستان عراق تاکید شده است: ما مخالف این هستیم که خاک اقلیم کردستان عراق به میدان انجام عملیات علیه کشورهای همسایه تبدیل شود.

در این بیانیه آمده است که دولت اقلیم به وظایف انسانی خود در رابطه با آسیب دیدگان و ساکنان این منطقه عمل خواهد کرد.

دفتر رسانه ای فواد معصوم، رئیس جمهور عراق نیز در بیانیه‌ای مدعی شد که حمله موشکی ایران به پایگاه های تروریست ها در شهر کویسنجق در استان اربیل تنشی خطرناک و نقض امنیت ملی عراق است.

در بیانیه ریاست جمهوری عراق آمده است که کشته و زخمی شدن برخی شهروندان عراقی رئیس جمهور این کشور را نگران و متاسف کرده است و استفاده از گزینه قدرت راه و جایگزین مناسبی برای گفتگوی مسالمت آمیز نیست.

در پایان این بیانیه از درک و فهم مقامات ایرانی از فواید گفتگو و تفاهم با نیروهای ملی که به نفع ملت و دولت ایران است تقدیر شده است.

همچنین وزارت خارجه عراق امروز(یکشنبه) بیانیه ای در رابطه با عملیات موشکی روز گذشته ایران علیه محل استقرار و جلسه تروریست ها صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: وزارت خارجه عراق مخالفت خود با بمباران و هدف قرار دادن منطقه کویسنجق از توابع استان اربیل که منجر به کشته و زخمی شدن چند تن شد را اعلام می کند. عراق خواهان امنیت همسایگان خود است و استفاده از خاکش برای تهدید امنیت کشورهای همسایه را نمی پذیرد.

وزارت خارجه عراق با هدف قرار دادن هر پایگاهی در داخل این کشور بدون هماهنگی قبلی با مسئولان عراقی به منظور جلوگیری از آسیب دیدن شهروندان مخالفت کرد.

در پی حمله موشکی روز گذشته سپاه به محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک های تروریستی ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در پی شرارتهای ماه های اخیر گروهک های تروریستی وابسته به استکبار جهانی از اقلیم کردستان علیه مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران ، که با اعزام تیم های متعدد تروریستی، ایجاد ناامنی و ارتکاب اعمال خرابکارانه و سلب امنیت و آرامش مردم غیور استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه را دنبال می کردند و با هوشمندی و آمادگی رزمندگان نیروی زمینی سپاه از جمله در عملیات های هفته های گذشته در مناطق مرزی مریوان و کامیاران ضربات مهلکی را دریافت کرده بودند ، تنبیه و برخورد با متجاوزین در دستور کار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

متعاقباً بی اعتنایی سران این گروهک ها به هشدارهای جدی مسئولین اقلیم کردستان عراق، مبنی بر عزم جمهوری اسلامی برای برچیدن پایگاه های آنان و ضرورت پایان بخشیدن به شرارت ها و اقدامات تجاوزکارانه و تروریستی ضد ایران اسلامی، یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه با مشارکت یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه، روز گذشته ( شنبه ۱۷ شهریور ماه) در یک عملیات موفق ، محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک های پلید و جنایتکار و مرکز آموزش تروریست های وابسته را با ۷ فروند موشک زمین به زمین کوتاه برد ، مورد هدف قرار داد.

بر اساس گزارشات  موثق و مستند دریافتی در این عملیات ، این مرکز توطئه علیه امنیت ملی ایران  منهدم و دهها تن از سران و عناصر مهم عملیاتی گروهک به هلاکت رسیده و زخمی شدند.

این عملیات قاطع و ویرانگر نشان داد ، فرزندان ملت ایران در"سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" و سایر نیروهای مسلح و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور ، مصمم به صیانت از مرزها و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از آرمان‌ها و اهداف بلند انقلاب اسلامی بوده و اجازه نخواهند داد تروریست های اجیر شده سازمان‌های جاسوسی دشمنان بیگانه، امنیت مثال زدنی کشور را به مخاطره اندازند.

در پایان با قدردانی از سربازان گمنام امام زمان (عج) و انتظار از اقلیم کردستان برای مراقبت و کنترل جدی تر مرزهای مشترک، به گروهک های تروریستی و ضد انقلاب و حامیان آنان هشدار میدهیم: پاسداران انقلاب و بسیجیان دلاور و بومی مستقر در مرزهای میهن اسلامی با اشراف اطلاعاتی و آمادگی‌های همه‌جانبه، به فضل الهی و با همکاری مردم عزیز منطقه، تکرار شرارت و شیطنت از سوی آنها را با پاسخ‌های سخت تر و کوبنده تر مواجه خواهند ساخت.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان