تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

کاخ سفید: برای آتش‌بس در غزه با اسرائیل معامله‌ نکردیم

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد، واشنگتن در ازای موافقت رژیم صهیونیستی با آتش‌بس در غزه هیچ چیزی به این رژیم نداده است.

کد خبر: ۹۲۲۹۷
۱۰:۲۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰

کاخ سفید: برای آتش‌بس در غزه با اسرائیل معامله‌ نکردیم

دیدارنیوز - به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید گفت: ما در ازای موافقت اسرائیل با آتش‌بس در غزه چیزی به اسرائیل تقدیم نکردیم.

وی درباره اینکه آیا جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وعده تقویت گنبد آهنین را به عنوان بخشی از معامله در ازای موافقت رژیم صهیونیستی با آتش‌بس داده است، گفت: "بایدن این حرف را زد زیرا کارآمدی گنبد آهنین در حفظ جان صدها تن نقش خواهد داشت. موضع بایدن در حمایتش از اسرائیل و حق آن برای دفاع از خود ثابت است."

ساکی گفت: آمریکا ضمانت‌های قوی از طرف‌های ذیربط درباره پایبندی به آتش‌بس دریافت کرده است.
رژیم صهیونیستی و حماس بعد از ۱۱ روز جنگ با آتش‌بس موافقت کردند. این آتش‌بس از جمعه آغاز شد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد