تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره "طرح نور"

امیر محمد قدوسی:موضوع حجاب از سال های اول انقلاب مطرح بوده است/"روحانی" مکلف شد مانع ورود زنان بدون حجاب به ارتش شود

اجرای "طرح نور" بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز با دکتر امیرمحمد قدوسی، حقوقدان و وکیل یک گفت‌وگوی را انجام دهد که نتیجه آن تولید یک "ویدیوکست" بود، که می‌بینید.

فلاحت‌پیشه: حمله به کنسولگری ایران در بصره اقدام سیاسی با پشتیبانی بعثی‌ها بود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حمله به کنسولگری ایران در بصره را اقدام سیاسی جهت دار دانست و گفت: در راس این اقدام بعثی‌ها هستند که قابلیت شناسایی دارند. البته که باید دولت عراق ابعاد معنوی و مادی این حمله را جبران کند.

کد خبر: ۹۱۹۴
۰۸:۳۱ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حشمت الله فلاحت‌پیشه در واکنش به حمله به کنسولگری ایران در بصره گفت: باید منتظر مشخص شدن نتیجه تحقیقات باشیم. اولین گامی که ایران باید در قالب کنوانسیون‌های بین‌المللی همچون ژنو و وین بردارد احقاق حقوق ایرانی‌هاست. یعنی فارغ از مناسبات خاصی که بین ایران و عراق وجود داشته و با هم با تروریست‌ها می‌جنگند، باید احقاق حق صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه «حمله به کنسولگری ایران خلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی است» تاکید کرد: به طور طبیعی دولت عراق مسئولیت حفاظت از کنسولگری و سفارت ایران در این کشور را دارد. لذا باید خسارات معنوی و مادی وارد شده به کنسولگری ایران در بصره را بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی پرداخت کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس موضوع دیگر حمله به کنسولگری ایران در بصره را ابعاد سیاسی آن دانست و توضیح داد: باید بررسی کرد چه اتفاقی افتاد، در شرایطی که مناسبات خاصی بین ایران و عراق وجود دارد نیروهای افراطی تلاش کردند مناسبات را به سمت اختلاف پیش ببرند. به همین دلیل باید طرفین مراقب باشند تا اختلاف افکنی‌ها باعث از بین رفتن شرایط بین ایران و عراق نشود.

فلاحت پیشه یادآور شد: ما در آستانه اربعین یعنی برگزاری بزرگترین همایش مردمی بین ایران و عراق هستیم. لذا انجام اینگونه اقدامات و حتی برخی شایعات و اخبار در کشورمان باید مورد بررسی قرار گیرد. نمونه آن مطرح شدن شایعاتی همچون اینکه عراقی‌ها در اربعین ایرانی‌ها را به خانه‌هایشان راه نمی‌دهند و یا اینکه مسائل جنسی را درباره ایرانی‌ها مطرح می‌کنند و در طرف مقابل مطالبی درباره زائران بیان می‌کنند همه اینها نشان می‌دهد که افرادی می‌خواهند روابط بین ایران و عراق را در سطح دولت و ملت خراب کنند.

وی با تاکید بر اینکه «بازگشت ناآرامی اولین ضربه را به عراقی‌ها می‌زند» گفت: این شرایط در فضای دولت جدید عراق شکل گرفته است که می‌تواند اثرگذار باشد ولی حتما عراقی‌ها می‌دانند که بازگشت ناآرامی اولین ضربه را به آنها خواهد زد. البته چنین اقدامات ایذایی نمی‌تواند سابقه همکاری بین ایران و عراق در مقابله با تروریست‌ها را زیر سوال ببرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی