تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

کشف بقایای ۹ انسان نئاندرتال در ایتالیا

باستان شناسان ایتالیایی استخوان‌های ۹ انسان نئاندرتال را کشف کردند که گفته می‌شود به وسیله کفتار‌ها در غاری که محل زندگی آن‌ها بوده است، شکار و دریده شده اند.

کد خبر: ۹۰۵۸۵
۱۷:۱۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

کشف بقایای انسان نئاندرتال در ایتالیا

دیدارنیوز ـ دانشمندان می‌گویند: این بقایا که متعلق به ۷ مرد بزرگسال، یک زن و یک پسر جوان است، در غار گواتری در ۱۰۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر رم کشف شده است.

کارشناسان معتقدند که این افراد در دوره‌های زمانی مختلف زندگی می‌کرده‌اند. برخی از استخوان‌ها می‌توانند ۵۰ تا ۶۸ هزار سال قدمت داشته باشند، در حالی که قدمت قدیمی‌ترین بقایای کشف شده، مربوط به ۱۰۰ هزار سال پیش است.

در سال ۱۹۳۹ بقایای یک نئاندرتال که شامل جمجمه و استخوان فک شکسته بود، به طور تصادفی در غار گواتاری پیدا شد، اما از آن زمان تاکنون دیگر هیچ بقایای انسانی در گواتاری کشف نشده است.

وزارت فرهنگ ایتالیا پس از کشف بقایای این ۹ نئاندرتال اعلام کرد که این موضوع نشانگر این است که غار گواتاری یکی از با اهمیت‌ترین نقاط جهان برای مطالعه تاریخ نئاندرتال هاست.

در سال ۲۰۱۹ حفاری در بخشی از گواتاری آغاز شد که پیش از این، هیچ گونه کاوشی انجام نشده بود.

مائورو روبینی، انسان‌شناس ایتالیایی گمان می‌کند که کشف میزان قابل توجهی از بقایای نئاندرتال‌ها در این غار، نشانگر آن است که تعداد زیادی از آن‌ها در این منطقه زندگی می‌کرده‌اند.

به گفته باستان شناسان، فضای۵۰ هزار سال پیش به طور کامل در غار «گوآتاری» حفظ شده است.

ماریو رولفو، استاد باستان شناسی دانشگاه تور ورگاتا می‌گوید که این یک یافته شگفت انگیز است. شاید یک تخریب شبیه به یک زلزله، باعث شده که این غار به مدت بیش از ۶۰ هزار سال مخفی بماند تا این بقایا را تا این لحظه محفوظ نگه دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی