تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

درآمد کلان تیم‌های اروپایی از لیگ قهرمانان اروپا

تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا درآمد کلانی از این رقابت‌ها دارند.

کد خبر: ۹۰۱۳۵
۱۶:۳۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

 از لیگ قهرمانان اروپا

دیدارنیوز - حضور در لیگ قهرمانان اروپا برای تمام باشگاه‌های اروپایی بسیار سودآور است، به همین دلیل تمامی باشگاه‌ها تمایل زیادی دارند تا در این رقابت‌ها حضور داشته باشند و یکی از دلایل اصلی مخالفت بسیاری از باشگاه با برگزاری سوپرلیگ اروپا این بود که شانس حضور در یک تورنمنت پر منفعت مثل لیگ قهرمانان را از آن‌ها می‌گرفت. رویارویی با بهترین تیم‌های اروپایی و جدال با تیم‌های سطح اول و ستارگان فوتبال اروپا تجربه‌ای است که تیم‌ها در این رقابت‌ها بدست می‌آورند، اما از نظر مالی هم تیم‌ها سود قابل توجهی به دست می‌آورند.

یوفا برای حضور در دور گروهی مبلغ ۱۵.۲ میلیون یورو برای هر باشگاه در نظر گرفته است. به ازای هر برد ۲.۷ میلیون یورو، تساوی ۰.۹ میلیون یورو، صعود به دور یک شانزدهم ۹.۵ میلیون یورو، صعود به یک چهارم نهایی ۱۰.۵ میلیون یورو، صعود به نیمه نهایی ۱۲ میلیون یورو، صعود به فینال ۱۵ میلیون یورو و رسیدن به عنوان قهرمانی ۱۹ میلیون یورو به باشگاه می‌پردازد.

این مبلغ البته صرفا پولی است که یوفا به باشگاه‌ها پرداخت می‌کند و باید به این ارقام، درآمد‌های کلان حق پخش تلویزیونی و مسائل دیگر را اضافه کرد تا مشخص شود که باشگاه‌های اروپایی چه درآمد کلانی از حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا به دست می‌آورند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر