تیتر امروز

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.
تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.

هشدار هیلاری کلینتون نسبت به "پیامدهای سنگین" بالقوه خروج از افغانستان

وزیر امور خارجه سابق آمریکا هشدار داد، واشنگتن ممکن است با "پیامدهای سنگینی" ناشی از تصمیم رئیس جمهور این کشور درخصوص خروج تمامی نیروهای آمریکایی از افغانستان مواجه شود.

کد خبر: ۸۹۶۵۸
۱۴:۰۶ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

 هیلاری کلینتون

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه نیویورک پست، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان به ارائه نظرش درباره تصمیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای خروج نیروها از افغانستان تا ۱۱ سپتامبر سال جاری میلادی مصادف با بیستمین سالروز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی پرداخت.

وی گفت: خارج کردن نیروهایی که از امنیت افغانستان و ارتش آن حمایت می‌کردند و تنها گذاشتن این کشور جنگ‌زده برای دفاع از خودش یک موضوع مهم است و ما نمی‌توانیم به راحتی چشمانمان را بر پیامدهای این تصمیم ببندیم.

هیلاری کلینتون ضمن اذعان به اینکه اتخاذ این تصمیم اقدامی "دشوار" بود، به دو پیامد سنگین بالقوه یعنی روی کارآمدن دولتی تحت کنترل طالبان در کابل و به دنبال آن سیل عظیم پناهجویان اشاره کرد.

کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی گفت: در آینده‌ای نه چندان دور ممکن است دولتی به رهبری طالبان در افغانستان روی‌کار آید. چطور می‌توانیم از هزاران هزار تبعه افغانی که با آمریکا و ناتو کار کرده‌اند و با مقاطعه‌کاران مرتبط با آمریکا و دیگر اعضای ناتو که به پا خاسته و درباره حقوق زنان و حقوق بشر فعالیت می‌کنند، کار کرده‌اند، حفاظت کنیم و به آنها کمک کنیم؟

وی افزود: امیدوارم که دولت و کنگره برنامه بسیار جامعی درباره ارائه ویزا داشته باشند و فورا آن را آغاز کنند تا کانالی برای افغان‌ها باز شود تا از این طریق در معرض خطر قرار نگیرند.

این سناتور سابق از نیویورک اظهار داشت: من می‌ترسم که سیل عطیمی از پناهجویان نیز به وجود آید.

وی همچنین تاکید کرد: بدون شک دومین مجموعه بزرگ مشکلات، موضوع از سرگیری فعالیت گروه‌های تروریستی به ویژه القاعده و داعش است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی