تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.
یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی ..

نان خامه‌ای؛ دشمن درجه یک سلامتی!

شیرینی نان خامه‌ای در میان ایرانی‌ها طرفداران زیادی دارد، با این حال یک کارشناس صنایع غذایی می‌گوید که خامه قنادی یعنی افزایش چربی‌های بد خون و افزایش احتمال خطر حمله‌های قلبی.

کد خبر: ۱۸۳۹۷۶
۱۰:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

نان خامه‌ای؛ دشمن درجه یک سلامتی!

دیدارنیوز: نان خامه‌ای، شیرینی لطیفه و شیرینی‌های خامه‌ای با آن طعم خاص خامه‌ای... خامه؟ به هیچ‌وجه. یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی که ترکیبی از کمی خامه، شیرخشک، مقدار زیادی روغن صاف، شکر و مواد حجم‌دهنده است.

به نقل از همشهری، اولین بخش از هشدار تغذیه‌ای درباره تقلب در تولید برخی محصولات صنایع غذایی را هفته گذشته درباره شکلات‌های تلخ خواندید که مجتبی حاجی‌پور، کارشناس صنایع غذایی در یادداشتی به این موضوع اشاره کرده بود که «عامل اصلی طعم واقعی شکلات، کره کاکائوست که به‌دلیل قیمت بالا و فرآوری سخت، با روغن CBS (پالم) جایگزین می‌شود؛ به همین دلیل سازمان غذا و دارو روی بسته‌بندی این محصولات به جای کلمه شکلات، از کلمه فرآورده کاکائو استفاده می‌کند.»

او در قسمت دوم این یادداشت درباره بروز همین تخلفات مشابه در تولید یک فرآورده شیرین به نام شیرینی خامه‌ای هشدار داده است. اگر شما هم از عاشقان این شیرینی‌ها هستید حتما این یادداشت را بخوانید.

بخش دوم شیرینی‌های خامه‌ای

نان خامه‌ای، شیرینی لطیفه و شیرینی‌های خامه‌ای با آن طعم خاص خامه‌ای... خامه؟ به هیچ‌وجه. یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی که ترکیبی از کمی خامه، شیرخشک، مقدار زیادی روغن صاف، شکر و مواد حجم‌دهنده است.

مشکل اصلی این ترکیب آن است که اگر مقدار بالای قند آن را درنظر نگیریم، روغنی به نام روغن صاف است که مصرف بالای آن در صنعت شیرینی‌پزی همواره نگران‌کننده بوده است. این روغن که درجه اشباع بالایی دارد و دارای اسید‌های چرب مضر است، جزو جدایی‌ناپذیر محصولات قنادی، خصوصا خامه قنادی است.

پس اگر تاکنون تصور می‌کردید که با خوردن نان خامه‌ای در حال خوردن یک شیرینی واقعی حاوی خامه هستید، کاملا اشتباه کرده‌اید. خامه قنادی یعنی افزایش چربی‌های بد خون و افزایش احتمال خطر حمله‌های قلبی.

برچسب ها: شیرینی سلامتی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور