تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

کدامیک از ملی‌پوشان فوتبال واکسن کرونا زدند؟

موضوع واکسینه شدن بازیکنان تیم ملی برای جدال های حساس انتخابی جام جهانی به یک موضوع مهم تبدیل شده است چرا که زمان زیادی تا آغاز مسابقات در بحرین نمانده و هرچه زودتر باید در این باره تصمیم گیری شود.

کد خبر: ۸۹۱۷۷
۰۹:۳۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

 ملی‌پوشان فوتبال

دیدارنیوز - بعد از واکسینه شدن ورزشکاران المپیکی ایران این مطالبه از سوی ملی پوشان فوتبال نیز مطرح شد که آن‌ها هم در اولویت قرار بگیرند چرا که رقابت‌های مهم و سرنوشت ساز انتخابی جام جهانی را پیش رو دارند و این رقابت‌ها به اندازه المپیک حائز اهمیت است

علیرضا بیرانوند دروازه بان ایرانی آنتورپ اولین بازیکنی بود که در مصاحبه‌ای از مسئولان درخواست کرد که شرایط برای تزریق واکسن کرونا فوتبالیست‌های تیم ملی را مهیا کنند. بیرانوند دراین باره گفت: به جای ایجاد ستاد کمک به تیم ملی به فکر بازیکنانی باشند که واکسن نزده‌اند. ما خردادماه برای برپایی اردوی آماده سازی به جزیره کیش می‌رویم. خدایی ناکرده اگر یکی از بازیکنان کرونا بگیرد، باید دو هفته قرنطینه شود و عملاً چهار بازی انتخابی جام جهانی در بحرین را از دست می‌دهد.

بعد از صحبت‌های بیرانوند علی کفاشیان خیلی زود واکنش نشان داد و با تایید درخواست دروازه‌بان تیم ملی گفت: حق با بیرانوند است. از نظر من مقدماتی جام جهانی هم دست کمی از المپیک ندارد و فراموش نکنیم میلیون‌ها ایرانی چشم به موفقیت تیم ملی فوتبال دوخته اند. این مسئله جای نگرانی دارد. باید مراقب باشیم. میزبانی را از تیم ملی گرفته اند و نباید کرونا خدای ناکرده برای تیم ملی ما هم مشکل درست کند. ورزشکاران المپیکی با رایزنی کمیته ملی المپیک واکسینه شده اند. فدراسیون فوتبال هم باید در این زمینه پیگیری کند تا بازیکنان تیم ملی واکسینه شوند، چون اینطور که من هم متوجه شدم فقط ۴، ۵ ازیکن تیم ملی واکسن زده اند.

چند روز پیش هم دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی با بیان اینکه فدراسیون به دنیال تهیه واکسن برای بازیکنان است اظهار کرد: در جریان هستم که مسئولان فدراسیون از هیچ تلاشی برای تهیه واکسن برای اعضای تیم ملی فروگذار نکرده‌اند. مسئله‌ای که بسیار حائز اهمیت است، چرا که احتمال غیبت بازیکنان را به حداقل می‌رساند.

اما یکی از مشکلات پیش رو برای واکسینه‌کردن بازیکنانی، چون بیرانوند، عابدزاده، جهانبخش، قدوس و دیگر لژیونر‌هایی که واکسن نزده‌اند این است که این بازیکنان اوایل خرداد به اردوی تیم ملی اضافه می‌شوند و این امکان وجود ندارد که آن‌ها دو دوز واکسن را دریافت کنند. با این حال این شرایط برای بازیکنان داخلی وجود ندارد و فدراسیون فوتبال می‌تواند افرادی که به طور حتم در لیست اسکوچیچ حاضر هستند را در برابر کرونا واکسینه کند.

با توجه به اینکه تیم ملی در مدت زمان کوتاهی باید چهار بازی حساس انجام بدهد، ابتلای هر یک از بازیکنان به این ویروس سبب می‌شود تیم ملی نتواند در این برهه حساس از آن‌ها بهره ببرد و همین یک دردسر بزرگ خواهد بود. حتی اگر در بهترین شرایط هیچ بازیکنی هم به کرونا مبتلا نشود، اما دغدغه و همچنین رعایت پروتکل‌ها باعث ایجاد هراس و نگرانی در اردو خواهد شد.

البته با توجه به اینکه این اجازه برای بخش خصوصی صادر شده که واکسن وارد کنند، فدراسیون فوتبال می‌تواند این رایزنی را انجام دهد که حداقل از این طریق  هرچه زودتر برای واکسینه شدن ملی پوشان وارد عمل شوند.   در غیر این صورت زمان از دست می‌رود چرا که باید بین تزریق دو دوز واکسن چند هفته فاصله باشد.

به هرشکلی که هست امروز زمان برای اقدام فدراسیون فوتبال جهت واکسینه کردن وجود دارد و تعلل بیش از اندازه می‌تواند زمان را از دست بدهد و کار بیش از این برای ملی پوشان و اسکوچیچ دشوار شود.

بازیکنانی که واکسن کرونا را تزریق کردند: شجاع خلیل زاده، امید ابراهیمی، سردار آزمون، رامین رضاییان، علی کریمی، رامین رضاییان.

بازیکنان حاضر در آخرین اردوی تیم ملی که واکسن کرونا را تزریق نکردند: علیرضا بیرانوند، رشید مظاهری، پیام نیازمند، امیر عابدزاده، جعفر سلمانی، محمد حسین کنعانی زادگان، مجید حسینی، میلاد محمدی، مهدی تیکدری، ابوالفضل جلالی، عارف غلامی، احسان حاج صفی، احمد نوراللهی، علی قلی زاده، سیامک نعمتی، امید نورافکن، وحید امیری، مهدی طارمی، مهدی قایدی، اللهیار صیادمنش، کریم انصاری فرد، علیرضا جهانبخش، سامان قدوس، سعید عزت الهی.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر