تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

واکنش آمریکا به گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره رژیم صهیونیستی

واشنگتن در موضعی جانبدارانه گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره سیاست تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

کد خبر: ۸۸۸۱۷
۰۸:۴۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

واکنش آمریکا

دیدارنیوز - به نقل از القدس العربی، کاخ سفید به گزارش اخیر دیده‌بان حقوق بشر (مستقر در نیویورک) مبنی بر ارتکاب جنایت جنگی علیه فلسطینی ها توسط رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

جن ساکی ، سخنگوی کاخ سفید در جریان کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد: "دیده‌بان حقوق بشر در گزارش خود گفته که مقامات اسرائیلی دو جنایت علیه بشریت یعنی آپارتاید و آزار و اذیت را درحق فلسطینیان مرتکب شده‌اند. این اصطلاح (آپارتاید که سازمان در بیانیه خود به کار برده است) دیدگاه ما را منعکس نمی‌کند."

 وی افزود: "ایالات متحده هر ساله تحقیقاتی را در مورد حقوق بشر انجام می‌دهد و گزارشی در این باره منتشر می‌کند اما وزارت امور خارجه هرگز اصطلاحی مانند این را به کار نمی‌برد."

وی در پاسخ به این سوال که "آیا موضع اسرائیل در مورد فلسطینیان با دیدگاه ایالات متحده در مورد حقوق بشر مغایرت دارد یا خیر " گفت: ایالات متحده می‌خواهد احترام به حقوق بشر در "اسرائیل"، کرانه باختری و نوار غزه را افزایش دهد. ما در حال بحث در مورد بسیاری از مسائل از جمله حقوق بشر با دولت اسرائیل هستیم.

ساکی همچنین اظهار داشت که انتظار می‌رود جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی روز چهارشنبه خود در کنگره به موضوعات مربوط به سیاست خارجی ، به ویژه چین بپردازد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها