تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

یک فعال سیاسی: باید به جای فرد به برنامه رای داد

یک فعال سیاسی گفت: باید به برنامه ای که می تواند وضع فعلی را بهبود بخشد رای داد، باید به جای فرد به برنامه رای داد.

کد خبر: ۸۸۸۱۴
۰۸:۴۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

 باید به جای فرد به

دیدارنیوز - داریوش قنبری اظهار کرد: کاندیداهایی که می خواهند وارد عرصه انتخابات شوند، ابتدا باید هویت سیاسی خود را بیان کنند. داشتن هویت سیاسی مشخص و قابل قبول اولین شاخصه فردی است که می خواهد وارد عرصه انتخابات شود. مردم باید بر مبنای هویت سیاسی افراد جهت رای دادن به او تصمیم بگیرند.

وی ادامه داد: متاسفانه روند انتخابات در کشور ما بر مبنای انتخابات حزبی نیست. در کشورهایی که انتخابات حزبی است، مردم به جای رای دادن به فرد به حزب رای می دهند؛ یعنی دیدگاه ها و برنامه های مربوط به اداره کشور در ذات حزب و فعالیتش وجود دارد و مردم برنامه تدوین شده را انتخاب می کنند.

این فعال سیاسی گفت: به دلایل متعددی حزب به معنای واقعی در کشور ما وجود ندارد، اما بالاخره جبهه های سیاسی هستند که از احزابی با نگاه یک دست و واحد تشکیل شده اند. بر همین اساس است که گفتم قبل از هر چیز مشخص شدن هویت سیاسی در کشور ما بسیار مهم است.

وی سپس گفت: هر فردی که می خواهد کاندیدا شود باید برنامه و راه حل های خاص خود را برای اداره کشور داشته باشد. در واقع باید توان اجرایی کردن برنامه های جبهه سیاسی خود را داشته باشد .

قنبری گفت: در ارتباط با جریان اصلاحات این دوره شاهد یک تحول خوب و مناسبی هستیم و واقعا جبهه اصلاحات به دنبال حل مسائل کشور است.

وی سپس خاطرنشان کرد: کسی که آماده حضور در انتخابات می شود باید توان لازم را برای اداره کشور داشته باشد. برخی کاندیداهای سیاسی صرفا به طرح مشکل می پردازند در حالی که طرح مشکلات دردی را دوا نمی کند و یک شهروند عادی هم خیلی بهتر از کاندیداها مشکلات را می داند و بیان می کند. راه حل این مشکلات مهم است.

این فعال سیاسی گفت: مردم باید حواسشان باشد که آن جریان هایی که طرح مشکل می کنند لزوما برنامه لازم برای رفع مشکلات را ندارند. باید به برنامه ای که می تواند وضع فعلی را بهبود بخشد رای داد. باید به جای فرد به برنامه رای داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر