تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

رکورد محبوبیت بایدن در میان جوانان آمریکایی

براساس نظرسنجی جدید دانشگاه هاروارد، محبوبیت جو بایدن در میان جوانان ۱۸ تا ۲۹ ساله آمریکایی ۶۳ درصد گزارش شده که بالاترین میزان برای هر رئیس جمهوری در تاریخ ۲۱ ساله این نظرسنجی است.

کد خبر: ۸۸۳۱۲
۱۱:۰۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

 بایدن

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه بیزنس اینسایدر، اطلاعات انستیتو سیاست در دانشکده کندی دانشگاه هاروارد نشان میدهد بالاترین میزان محبوبیت برای دونالد ترامپ در میان جوانان در سال ۲۰۱۹ به میزان ۳۳ درصد بود و محبوبیت باراک اوباما در ۲۰۱۶ به ۵۷ درصد رسید و محبوبیت جورج بوش در سال ۲۰۰۳ هم ۶۱ درصد بود.

نظرسنجی جوانان هاروارد نشان می‌دهد که ۵۹ درصد از آمریکایی‌های ۱۸ تا ۲۹ ساله روی هم رفته عملکرد بایدن را تایید میکنند.

بایدن در مدیریت طیفی از مسائل امتیازات مثبتی گرفت، از جمله در پاندمی کرونا (۶۵ درصد)، اقتصاد (۵۳ درصد)، مقابله با تغییر اقلیمی (۵۸ درصد)، امنیت ملی (۵۲ درصد)، آموزش (۵۸ درصد) و روابط نژادی (۵۷ درصد).

افزایش محبوبیت رئیس جمهوری آمریکا با نظرسنجی بهار گذشته در هاروارد تفاوت چشمگیری نشان میدهد. در آن زمان تنها ۳۴ درصد از جوانان آمریکایی نگاه مثبتی به او داشتند.

این نظرسنجی همچنین بیانگر خوش بینی در میان جوانان آمریکایی به نسبت سال ۲۰۱۷ است که سال اول ریاست جمهوری ترامپ تکمیل شد. در آن زمان تنها ۳۱ درصد جوانان آمریکایی به آینده کشورشان امید داشتند و اکنون ۵۶ درصد از جوانان آمریکایی امیدوار شده‌اند که چرخش چشمگیری است.

این تغییر حتی بیشتر در میان جوانان سیاه پوست و آمریکایی‌های اسپانیایی تبار نمایان است. در سال ۲۰۱۷ تنها ۱۸ درصد از سیاه پوستان جوان آمریکا به این کشور امید داشتند. این آمار در نظرسنجی جدید به ۷۲ درصد رسیده است. ۲۹ درصد از جوانان آمریکایی اسپانیایی تبار در سال ۲۰۱۷ به آینده امیدوار بودند که این میزان در نظرسنجی جدید به ۶۹ درصد رسیده است.

۷۷ درصد از جوانان آمریکایی سیاه پوست عملکرد بایدن را در این نظرسنجی تایید کرده‌اند و پس از آن ۷۰ درصد آمریکایی‌های اسپانیایی تبار جوان این نظر دارند و در جایگاه بعدی جوانان سفیدپوست آمریکایی با ۴۸ درصد قرار دارند.

نظرسنجی جوانان هاروارد از نهم تا بیست و دوم مارس در میان ۲۵۱۳ آمریکایی ۱۸ تا ۲۹ ساله انجام شد. حاشیه خطای نمونه کلی ۲.۶ درصد گزارش شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر