تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

جهانپور: تاکنون واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون موردی از واردات واکسن کرونا به طور مستقیم از طریق بخش خصوصی نداشته‌ایم و هیچ گزارشی نیز از نشت واکسن‌های وارد شده وزارت بهداشت در بازار آزاد وجود ندارد.

کد خبر: ۸۷۴۶۶
۱۱:۳۸ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰

جهانپور واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی

دیدارنیوز ـ کیانوش جهانپور افزود: تا امروز هیچ موردی از نشت واکسن کرونا به بازار آزاد نداشته ایم. البته ممکن است موارد تخلفی بوده باشد که افرادی به بهانه‌های مختلف جایگزین افراد واجد شرایط تزریق واکسن شده باشند که با متخلفان برخورد می‌شود، اما موردی از نشتی و خروج واکسن از وزارت بهداشت به بازار آزاد نداشته ایم.

وی درباره شائبه‌های مطرح شده درباره فروش واکسن کرونا به قیمت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد گفت: از نظر وزارت بهداشت این نوع واکسن‌ها اگر در بازار آزاد وجود داشته باشد اصل بر جعلی، قاچاق و تقلبی بودن آنهاست، به علاوه اینکه در برخی کشور‌های اطراف ایران ممکن است واکسن‌هایی از مجاری غیر رسمی وارد شده باشد در مورد این نوع واکسن ها، هم اصالت واکسن و هم رعایت زنجیره سرد آن‌ها زیر سوال است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: در مورد دارو‌ها نیز همیشه موضوع بازار سیاه را داشته ایم، در مورد واکسن هم همین طور است جعلی بودن، تقلبی بودن و قاچاق بودن آن‌ها مساله دیگری است و ممکن است وجود داشته باشد، اما نشت واکسن از وزارت بهداشت به هیچوجه تاکنون نبوده و با توجه به جمع آوری پوکه‌های واکسن و مشخص بودن اینکه هر کد ملی دریافت کننده کدام واحد واکسن را دریافت کرده، چنین مواردی در کشور به شدت کاهش پیدا کرده یا وجود ندارد. هر مورد تخلف احتمالی هم اگر وجود داشته باشد به راحتی قابل ردگیری است.

جهانپور درباره واردات واکسن کرونا از طریق بخش خصوصی نیز توضیح داد: واردات واکسن مستقیم از طریق بخش خصوصی تاکنون نداشته ایم. اما این مسیر با رعایت قانون و مصالح نظام سلامت برقرار است. ثبت سفارش واکسن از طریق بخش خصوصی نداشته ایم مواردی که بوده اظهار توانایی واردات برخی شرکت هاست، ولی اسناد فنی برای واردات از نظر سازمان غذا و دارو اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: بطور قطع با واردات واکسن از طریق بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی موافق هستیم به شرطی که موجب موازی کاری و مخدوش شدن اعتبار تجاری ایران نشود و پیشانی مذاکرات خرید واکسن در کشور که دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه است، زیر سوال نرود.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون دو میلیون و ۲۶۱ هزار و ۴۳۵ نفر با تست مثبت در ایران به طور قطعی به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده اند و از این تعداد ۶۷ هزار و ۱۳۰ نفر جان خود را از دست داده اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور