تیتر امروز

جامعه و انتخابات؛ هشتم تیر ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود؟
دیدار بررسی می‌کند

جامعه و انتخابات؛ هشتم تیر ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود؟

حادثه‌ای که هفته گذشته برای مرحوم سید ابراهیم رئیسی رخ داد، زمان انتخابات ریاست جمهوری را تغییر داد و همه در تیر ۱۴۰۳ منتظر حضور فردی جدید هستند، دیدار در گزارش پیش‌رو به موضوع انتخابات از نگاه...
کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.

شناسایی ۷۰۰۰ مبادی تولید پسماند بیمارستانی

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به اینکه تاکنون ۷۰۰۰ مبادی تولید پسماند بیمارستانی شناسایی شده است، گفت: از این میان تنها ۲۶۰۰ مرکز با شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده‌اند.

کد خبر: ۸۷۳۵
۱۲:۴۴ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدلی در جریان بررسی لایحه شهرداری در خصوص اصلاحیه تعیین بهای خدمات و چگونگی اعمال نظارت بر جمع‌آوری و دفن پسماندهای ویژه پزشکی گفت: حوزه پسماند حوزه‌ای حساس و گسترده است که اگر فرصتی توسط شورا داده شود، به بیان برنامه‌های سازمان مدیریت پسماند در این حوزه خواهم پرداخت.

وی افزود: درباره پسماندهای پزشکی صراحت قانونی وجود دارد که متولی آن وزارت بهداشت است؛ اما در حال حاضر مدیریت این پسماند به گردن شهرداری تهران افتاده است. در حالی که به عنوان شهرداری وظیفه‌ای برای جمع‌آوری و دفن پسماندهای ویژه پزشکی نداریم.

عبدلی ادامه داد: ما نه آمار تناژی از این نوع پسماند داریم و نه حتی مبادی تولید این نوع پسماند را می‌دانیم. در حال حاضر ۷۰۰۰ مبادی تولید این نوع از پسماند را شناسایی کردیم که شامل ۱۶۴ بیمارستان، آزمایشگاه و مطب پزشکی است.

 وی تاکید کرد: محیط زیست در نامه‌ای به شهرداری اعلام کرده است که هیچ بیمارستانی زباله‌های بیمارستانی را عادی و بی‌خطر نمی‌کند. ما برای جمع‌آوری این نوع از زباله‌های ویژه ۴۱ خودروی ویژه اختصاص داده‌ایم و برای هر کیلو از این نوع زباله باید۱۸۶۰ تومان دریافت کنیم. از ۷۰۰۰ مبادی تولید این نوع از زباله تنها ۲۶۰۰ مرکز با ما قرارداد بسته‌اند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه مرجع صدور مجوز حرف پزشکی، وزارت بهداشت است، افزود: متاسفانه حتی ما نمی‌توانیم تناژ تولیدی پسماندهای پزشکی را احصا کنیم. سال گذشته شورای اسلامی شهر تهران تصویب کرد که زباله‌سوز پزشکی احصا شود پس از فراخوان چند شرکت برای این کار اعلام آمادگی کردند که نهایتا با یک شرکت هلندی قرارداد بسته شد و مقرر شد با قیمت ۱۲۱۰ تومان هر کیلو زباله پزشکی را از بیمارستان‌ها تحویل بگیرند اما علت اینکه این قرارداد اجرایی نشد و به پیش نرفت عدم تامین مالی توسط وزارت بهداشت بود که در این حوزه همکاری نمی‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی