تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اهواز و آبادان "سیاه" شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به رنگ‌بندی جدید ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: دو شهر اهواز و آبادان بر اساس رنگ‌بندی ستاد ملی مقابله با کرونا به عنوان شهرهایی با شاخص خطر بیشتر از ١٢ نفر به ازای هر ١٠٠ هزار نفر جمعیت بستری و به عنوان رنگ سیاه در استان خوزستان شناخته شده‌اند.

کد خبر: ۸۶۷۱۰
۱۰:۵۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
اهواز و آبادان
دیدارنیوز - دکتر فرهاد ابول‌نژادیان اظهار کرد: ملاک رنگ‌بندی بر اساس شاخص‌های خطر است؛ رنگ سیاه که به تازگی اعلام شده، شاخص بالای ١٢ نفر به ازای هر ١٠٠ هزار نفر بستری را ملاک قرار داده است که ملاک نه تنها بیماران مثبت قطعی بلکه بیماران محتمل را نیز شامل می‌شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: برخی بیماران ممکن است علائم تنفسی نداشته باشند اما تست آن‌ها مثبت باشد، این بیماران نیز با یک ضریب پایین‌تری در این شاخص لحاظ می‌شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دو شهر اهواز و آبادان بر اساس رنگ‌بندی ستاد ملی مقابله با کرونا به عنوان شهرهایی با شاخص خطر بیشتر از ١٢ نفر به ازای هر ١٠٠ هزار نفر جمعیت بستری و به عنوان رنگ سیاه در استان خوزستان شناخته شده‌اند.
وی با اشاره به وضعیت بیمارستان‌های خوزستان بیان کرد: هم‌اکنون در بخش کرونای بیمارستان شهدای ایذه هستم که همراه با همه بخش‌های استان خوزستان در حال خدمات‌رسانی به بیماران هستند. وضعیت شهر اهواز در روزهای اخیر در تعداد بیماران مثبت قطعی تقریبا ثابت مانده است اما در تعداد بیماران محتمل افزایش داشته است.
ابول‌نژادیان تصریح کرد: بیشترین درگیری را در شهرهای شمالی و شرقی خوزستان داریم؛ در شمال استان خوزستان شهرهای دزفول، شوش، اندیمشک و شوشتر و در شرق استان نیز بهبهان و امیدیه عمده درگیری با ویروس کرونا را دارند.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با بیان اینکه شهر آبادان از روز اول موج سوم بار مراجعات زیادی به مراکز درمانی داشته است، تصریح کرد: در بیمارستان‌های آبادان کماکان بار مراجعات و بستری زیاد است اما شهرهای خرمشهر و شادگان در کنترل هستند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها