تیتر امروز

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حمایت همه جانبه از تیم ملی با آغاز ترمیم و بازسازی محل اردو

اولین نشست ستاد حمایت از تیم ملی فوتبال ایران برای حضوری پرقدرت در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر برگزار شد.

کد خبر: ۸۶۲۹۱
۱۵:۴۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

حمایت همه جانبه از تیم ملی با آغاز ترمیم و بازسازی محل اردو

دیدارنیوز - اولین نشست ستاد حمایت از تیم ملی فوتبال برای حضوری پرقدرت در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر به ریاست منصور قنبرزاده (سرپرست دبیرکلی فدراسیون) و با حضور امیدوزاده (مشاور رییس فدراسیون)، خراطی (رییس دپارتمان  تیم ملی فوتبال)، نقی‌پور (رییس حراست)، شریفی (مدیر امور اداری و تشریفات)، خورشیدی (سرپرست تیم ملی فوتبال)، دکتر پرهان خانلری و دکتر علیرضا شهاب (کادر پزشکی تیم ملی)، محمودرضا رضایی (مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتبال)، سعید دقیقی (مسوول پروژه‌های عمرانی فدراسیون)، علی سلیمانی (خزانه دار)، امید جمالی(روابط بین‌الملل) و پریا شهریاری (معاون اجرایی دبیرکل) برگزار شد.


در ابتدای نشست منصور قنبرزاده در خصوص سیاستگذاری فدراسیون فوتبال به جهت حمایت از تیم ملی فوتبال نکاتی را مطرح کرد و گزارشات کاملی را از روند فعالیتهای محل برگزاری اردو و در جهت ترمیم و بازسازی امکانات ارائه داد.


سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به این که  هدف فدراسیون فوتبال آماده‌سازی تیم ملی فوتبال در بهترین شرایط ممکن است، از امکانات تمرینی، امکانات هتلینگ، کادر پزشکی و کلیه بخش های مورد نیاز استفاده خواهیم کرد تا کادر و بازیکنان تیم ملی در بهترین وضعیت ممکن روند آماده سازی خود را برای حضوری پرقدرت در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر انجام دهند. در واقع فدراسیون فوتبال از کلیه برنامه‌های این تیم در مسیر آماده‌سازی با تمامی امکانات موجود حمایت خواهد کرد.


گفتنی است، در ادامه این نشست، هماهنگی‌های لازم پیرامون شرایط برگزاری اردوهای آماده‌سازی، برنامه‌های تدارکاتی تیم ملی فوتبال و هم‌چنین ملزومات مورد نیاز این تیم صورت گرفت. همچنین گزارش کلیه واحدهای ذی‌ربط در خصوص اقدامات انجام شده برای اردوی تدارکاتی شامل وضعیت محل اسکان، زمین تمرین و امکانات جانبی به جهت انجام اردو، ارائه شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها