تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روحانی: ایران اقدام آمریکا را حتماً با اقدام مثبت متقابل پاسخ می‌دهد

روحانی: آمریکا موظف است با لغو کلیه تحریم‌ها و اتخاذ تدابیر عملی به برجام بازگردد، چون این، تکلیف همان دولتی است که نقض عهد را انجام داده است. جمهوری اسلامی ایران نیز اقدام آمریکا را حتماً با اقدام مثبت متقابل پاسخ خواهد داد.

کد خبر: ۸۵۶۳۲
۱۷:۲۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰
روحانی: ایران اقدام آمریکا را حتماً با اقدام مثبت متقابل پاسخ می‌دهد
 
دیدارنیوز: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت حجت الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» روز پنجشنبه در نشست سران D ۸ که به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، گفت: تقویت چندجانبه گرایی از اولویت‌های مهم سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به شیوع کرونا در جهان گفت: پاندومی کرونا همه محاسبات و طراحی‌های اقتصادی و توسعه‌ای کشور‌ها را بر هم زده و جامعه جهانی را با یک نوع عدم قطعیت از چشم انداز‌های پیش رو مواجه کرده است.

رییس جمهوری ادامه داد: کشور‌های عضو D ۸ نیز در معرض انتخاب‌های مهمی برای همکاری در دوره پساکرونا خواهند بود از این منظر این نشست سران می‌تواند کشور‌های عضو و دبیرخانه سازمان را در مسیر روشنی قرار دهد.  

روحانی  گفت: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای تاسیس سازمان همکاری اقتصادی D ۸ در تلاش برای ایفای نقش خود برای اهداف بلند سازمان بوده است و اقداماتی همچون تاسیس دانشگاه بین المللی D ۸، ایجاد شبکه انتقال و تبادل فناوری D ۸ انجام شد که هر دو حوزه از لحاظ آموزش و توسعه نیروی انسانی و گسترش همکاری‌های فناورانه در بین هشت کشور، کلیدی است.

وی افزود: موید اهتمام ما در این راستا آمادگی کامل ما برای عملیاتی کردن توافقات در D ۸ در حوزه‌های فناوری اطلاعات، تسهیل تجارت، سرمایه گذاری، کشاورزی، پتروشیمی، مسائل بهداشتی، گردشگری و تسهیل صدور روادید است.

رییس دولت تدبیر و امید گفت: با توجه به اهمیت تجارت خارجی برای توسعه ملی و رفاه مردم کشور‌های عضو D ۸ تاکید می‌کنم حجم تجارت فعلی بین ۸ کشور با ظرفیت‌های تجاری واقعی آن فاصله بسیاری دارد و لازم است ساز و کار‌هایی برای تسهیل و توسعه تجارت میان اعضا از طریق تسهیلات و روش‌های گمرکی،  بانکی و غیر بانکی ایجاد شود. در این راستا ابتکارات پیشنهادی مانند ایجاد اتاق تهاتر و کارت اعتباری D ۸ می‌تواند کمک کننده باشد.

 روحانی یکی از سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه کشور‌های D ۸ در کنار فرهنگ غنی اسلامی و سرمایه بزرگ انسانی را بازار گسترده هشت کشور و دیگر کشور‌های مسلمان برشمرد و گفت: با اتکا به این بازار می‌توان در حوزه‌هایی که سرمایه‌گذاری عظیم و بازار بزرگ می‌طلبد با همکاری یکدیگر سرمایه‌گذاری مشترک داشته باشیم.

وی اضافه کرد: طرح مگا پروژه‌های بزرگ صنعتی و تحقیق و توسعه در حوزه‌های اقتصاد نوین که پیش از این در این سازمان مورد مطالعه و تصمیم گیری قرار گرفته است، شایسته توجه مجدد و اقدام جدی‌تر است.

رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: در کنار بیماری کرونا، یکجانبه گرایی و تروریسم اقتصادی و نحوه مواجهه با آن از دیگر موضوعاتی است که چهره جامعه جهانی را لکه دار کرده است. این اقدامات نه تنها دولت‌های حاکم و ملت‌های مستقل را به طور غیرقانونی و نامشروع هدف قرار داده، بلکه تهدیدی جدی علیه دستاورد‌های جامعه جهانی است.

وی اضافه کرد: همچنین جهان اسلام هدف اقدامات اسلام هراسانه سازمان یافته است که علاوه بر هدف قرار دادن ارزش‌ها و کرامت‌های متعالی دین مبین اسلام، آثار منفی اقتصادی و توسعه‌ای گسترده‌ای را برای کشور‌های اسلامی به همراه داشته است.

رییس دولت تدبیر و امید تصریح کرد: در اینجا مایلم با افتخار اعلام کنم اقدامات غیرقانونی یکجانبه گرایانه آمریکا برای به زانو درآوردن ملت ایران کاملاً ناکام مانده و علیرغم تحمیل فشار‌های سنگین اقتصادی با تکیه بر اراده و توان داخلی خود توانسته ایم به موفقیت‌های چشمگیر و دستاورد‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله در زمینه مقابله با کووید ۱۹ و آثار و تبعات آن دست یابیم.

وی خاطرنشان کرد: شاهد گویای شکست آمریکا در جنگ اقتصادی علیه ایران، این واقعیت درخشان است که در سالی که اقتصاد جهانی کاهش رشد ۳ و نیم درصدی را تجربه کرده و بسیاری از کشور‌ها رشد منفی ۵ تا منهای ۱۰ را داشته‌اند، اقتصاد ایران علی‌رغم تحریم‌ها و کرونا به رشد اقتصادی مثبت بیش از ۲ درصد دست یافته است.

روحانی گفت: در چهار سال اخیر جامعه بین المللی شاهد تشدید جنگ اقتصادی دولت آمریکا علیه ایران بوده است این تحریم‌های ظالمانه خسارت‌های فراوانی را بر کشور ما وارد کرده است. توافق هسته‌ای که آمریکا آن را نقض و برای نابودی آن حداکثر تلاش را انجام داده است با درایت جمهوری اسلامی ایران همچنان حفظ شده است.

وی تاکید کرد: آمریکا موظف است با لغو کلیه تحریم‌ها و اتخاذ تدابیر عملی به برجام بازگردد، چون این، تکلیف همان دولتی است که نقض عهد را انجام داده است. جمهوری اسلامی ایران نیز اقدام آمریکا را حتماً با اقدام مثبت متقابل پاسخ خواهد داد. رییس جمهوری با تاکید بر اراده جمهوری اسلامی ایران و دست‌اندرکاران بخش‌های دولتی و خصوصی کشور جهت تعمیق همکاری‌ها در چارچوب سازمان D ۸، از رییس و همکاران سازمان برای برگزاری این اجلاس تشکر کرد.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی