تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آخرین اخبار از راه اندازی و تجهیز کارخانه تولید واکسن ایرانی کرونا

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به آخرین وضعیت تولید واکسن کووایران برکت اشاره کرد و گفت: فاز یک تمام شده و فاز دو به مرحله ۵۰ درصد رسیده و امید است اجازه دهند به سرعت فاز ۳ را در فروردین شروع کنیم.

کد خبر: ۸۵۲۴۹
۱۱:۲۱ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰

آخرین اخبار از راه اندازی و تجهیز کارخانه تولید واکسن ایرانی کرونا

دیدارنیوز ـ محمد مخبر در حاشیه مراسم آغاز عملیات ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی برکت و بهره برداری از ۳۰ هزار واحد مسکن محرومین توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اظهار کرد: یکی از محور‌های کاری ستاداجرایی فرمان امام که به طور گسترده دنبال می‌شود ساخت و ساز مسکن برای محرومین است. در مناطق محروم و در حوادثی، چون سیل و زلزله، خانه‌هایی آسیب می‌بینند و ستاد اجرایی به این موارد رسیدگی می‌کند.

وی افزود: امروز شاهد سه رویداد خواهیم بود، نخست بهره برداری از ۳۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور است که با حمایت ستاداجرایی ساخته شده؛ دوم ساخت۳۰ هزار مسکن توسط گروه‌های جهادی و ستاد اجرایی است که امروز تحت عنوان مسکن محرومین آغاز می‌شود.

رئیس ستاداجرایی فرمان حضرت امام با بیان اینکه سومین برنامه ما در این روز آغاز ساخت ۱۰۰ هزار واحدمسکونی در قالب برنامه اقدام ملی مسکن است گفت: ستاد تقبل کرده است با اولویت‌های زمین‌های خود ستاد، ۱۰۰ هزار واحد ساخته شود که امروز آغاز می‌شود. البته یک پروژه در استان یزد به اتمام رسیده و در برخی شهرستان‌ها تا ۴۰ درصد پیشرفت داشته ایم و ستاد در برنامه اقدام ملی مسکن هم در شروع و هم پایان پروژه‌ها پیشرو بوده است. 

مخبر ادامه داد: مصر هستیم ساخت این ۱۰۰ هزار واحد مسکونی را ظرف ۱۸ ماه تمام کنیم که نحوه واگذاری در اختیار وزارت راه و شهرسازی است، اما ساخت و زمین در اختیار ماست.

وی با بیان اینکه جانمایی مسکن محرومان مشخص شده و نسبتا در کل کشورپراکنده است گفت: واحد‌های مسکونی طرح مسکن ملی هم بسیاری استان‌ها را در برمی‌گیرد.

آخرین اخبار از راه اندازی و تجهیز کارخانه تولید واکسن ایرانی کرونا 

وضعیت مطالعات بالینی واکسن؛ آغاز واکسیناسیون عمومی از نیمه فاز سوم 

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در ادامه به آخرین وضعیت تولید واکسن کووایران برکت اشاره کرد و گفت: فاز یک تمام شده و فاز دو به مرحله ۵۰ درصد رسیده و امید است اجازه دهند به سرعت فاز سه را در فروردین شروع کنیم.

مخبر افزود: فاز یک سایت تولید انبوه واکسن به اتمام رسیده است و آماده است تا به محض اینکه اجازه دهند فاز سه مطالعات بالینی را شروع کنیم. تولید انبوه با ظرفیت سه میلیون دوز را هم آغاز می‌کنیم. کارخانه راه افتاده و سایت فاز دوم تولید انبوه هم که ظرفیت ۱۲ میلیون دوز در ماه دارد مقدمات و ساختمانش تمام شده و تجهیزاتش در حال نصب است و تا آخر خرداد و اوایل تیرماه فاز دوم تولید انبوه هم به نتیجه برسد.

به گفته وی در فاز یک، ۵۶ نفر تحت مطالعه قرار گرفتند. در فاز دوم باید ۳۰۰ نفر واکسن بزنند و تحت مطالعات بالینی قرار بگیرند که تا کنون ۱۵۰ نفر تزریق انجام داده اند و در فاز سه حدود ۲۰ هزار نفر هستند و به نظر می‌رسد به محض اینکه به نیمه فاز سه برسیم واکسیناسیون عمومی در حد تولیدات ستاد شروع شود. احتمالا تا آخر خرداد بتوانیم تحویل دهیم. تقریبا شش مسیر را دنبال می‌کنیم که به مرحله انسانی رسیده است.

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها