تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

ماجرای برکناری مدیرعامل کانون پرورش فکری از زبان خودش/ سکوت آموزش و پرورش

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره ماجرای برکناری‌اش از کانون، گفت: آن قسمت که مربوط به بنده می‌شود، صحت دارد و شایعه نیست و در هفته پایانی سال ۱۳۹۹ از سوی وزارت آموزش و پرورش به ما هم ابلاغ شد و قرار بود ظرف یکی دو روز در همان هفته پایانی سال این تغییرات انجام شود که متاسفانه هنوز این اتفاق روی نداده است.

کد خبر: ۸۵۱۸۱
۱۶:۰۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

برکناری فاضل نظری مدیرعامل کانون پرورشی فکری

دیدارنیوز - از اواخر سال گذشته، خبر‌هایی از رفتن فاضل نظری از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد، اما خبری از این تغییرات نشد تا آنکه با پایان تعطیلات نوروزی، موضوع برکناری فاضل نظری قوت گرفت.

پیگیری خبرنگار فارس از وزارت آموزش و پرورش مبنی بر رفتن فاضل نظری به نتیجه رسید و مسؤولان آموزش و پرورش عنوان کردند که هنوز در حال کار کردن با نظری هستند البته احتمال تغییر نظری را رد نکردند.

حالا در شانزدهمین روز فروردین، فاضل نظری که به عنوان مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در آیین رونمایی از چهار تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شرکت کرده بود، در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران درباره تغییرات مدیریتی در این کانون، گفت: باید این سؤال را از اعضای هیأت امنای کانون سؤال کرد، اما بخشی از آن خبر که به من مربوط می‌شود، صحت دارد و شایعه نیست و در هفته پایانی سال ۱۳۹۹ از سوی وزارت آموزش و پرورش به ما هم ابلاغ شد و قرار بود ظرف یکی دو روز در همان هفته پایانی سال این تغییرات انجام شود که متاسفانه هنوز این اتفاق روی نداده و به روز‌های آغاز سال جدید موکول شد و تاکنون هم محقق نشده است.

وی با بیان اینکه فرهنگ و هنر و ادبیات برای این بنده به مثابه سرزمین مادری است و خود را سرباز این عرصه می‌دانم، افزود: در حال حاضر به لحاظ اخلاقی، شرعی و قانونی وظیفه خود می‌دانم تا انتخاب مدیرعامل جدید برای کانون در این مجموعه ایفای نقش کنم تا حاشیه‌ای ایجاد نشود.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به اوضاع نابه‌سامان هیأت‌مدیره این کانون نیز اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر بیش‌از چند ماه است که تکلیف هیأت مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز نامشخص است و اقدامی برای تمدید یا انتصاب افراد جدیدی در هیأت مدیره صورت نگرفته است.

نظری اضافه کرد: امیدوارم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نام‌گذاری شده است شاهد رفع موانع خودساخته حوزه فرهنگ و هنر باشیم چرا که اعتقاد دارم هرچه فرهنگ از سیاست فاصله بگیرد به اهداف و جایگاه واقعی خود نزدیک‌تر می‌شود و هرچه زودتر وضعیت مدیرعامل جدید کانون نیز مشخص و هر فردی در این عرصه پا می‌گذارد تلاش کند از فرهنگ و هنر این مرز و بوم حفاظت کند.

رئیس هیأت مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: امیدوارم به بنای باشکوه فرهنگ و هنر ما و زیست‌بوم فرهنگی ما از سوی گردش‌گران سیاسی خدشه‌ای وارد نشود و از ساکنان این سرزمین هم انتظار داریم به‌عنوان مستاجران این بنای شکوهمند، امانت‌دار باشند.

به گزارش فارس، گفته می‌شود که با علیرضا حاجیان‌زاده مدیرعامل پیشین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صحبت شده است، اما هنوز نتیجه نهایی برای انتخاب وی، اعلام نشده است.

در پورتال وزارت آموزش و پرورش هم نسبت به تغییرات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هنوز خبری منتشر نشده است و مسؤولان آموزش و پرورش هنوز واکنشی نشان ندادند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها