تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وزیر بهداشت: سفر‌های نوروزی تشدید کننده کرونای انگلیسی/ به مازندران سفر نکنید

سعید نمکی از استمرار نگرانی به دلیل طغیان ویروس جهش یافته و سفر به عنوان تشدید کننده بیماری کرونا در کشور خبر داد.

کد خبر: ۸۳۹۶۹
۱۵:۲۳ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

سفرهای نوروزی

دیدارنیوز ـ سعید نمکی وزیر بهداشت در بابلسر گفت: سالی سخت را پشت سر گذاشتیم که در کنار تحریم‌های ظالمانه ویروس کرونا هم وارد کشور شد.

او ادامه داد: در عرض ۵۵ روز از واردکننده ماسک و مواد شوینده به یک تولیدکننده وصادرکننده آن تبدیل شدیم که برگ زرینی بر افتخارات کشور است.

نمکی بیان کرد:در استانی مانند مازندران که تجمع و درهم آمیختگی جمعیت در آن زیاد است هنر بزرگی می‌خواهد که کرونا مهار شود و من دست زحمتکشان در این استان را می‌بوسم.

او با اشاره به نقش صدا و سیما در این یک سال اخیر تصریح کرد: صداوسیما نقش بزرگ و کلیدی در مهار کرونا داشته است.

نمکی گفت: با افتخار باید بگوییم که درپیک اخیر خوزستان هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند. همین پیکی که در کشور‌هایی مثل انگلیس و آلمان مشکلات زیادی ایجاد کرده است در کشور ما با کمک الهی تا حدود زیادی مهار شد.

وزیر بهداشت از مردم تقاضا کرد تا به مازندران سفر نکنند.

وزیر بهداشت، از استمرار نگرانی به دلیل طغیان ویروس جهش یافته و سفر به عنوان تشدید کننده این بیماری در کشور خبر داد و تصریح کرد: همکاران نظام سلامت تاب آوری بیشتری را تاب نخواهند آورد و من شرمسار از این وضعیت هستم.

نمکی با تاکید بر اینکه کادر درمان نیازمند بازتوانی در خصوص این بیماری هستند از مردم خواست به سفر نروند و از بروز پیک دوباره و جهش یافته کرونا در کشور پیشگیری کنند.

برچسب ها: سفرهای نوروزی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها