تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

بایدن ایجاد رابطه با ایران و نابودی رابطه با ریاض است

وزیر خارجه پیشین آمریکا روز یکشنبه انتشار گزارش قتل خاشقجی توسط دولت بایدن را با تلاش این دولت برای برقراری رابطه با ایران مرتبط دانست.

کد خبر: ۸۳۱۳۹
۲۱:۵۱ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری هیل، مایک‌ پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در دولت ترامپ که همچنان به موضع گیری خصمانه علیه ایران ادامه می‌دهد روز یکشنبه انتشار گزارش قتل خاشقجی توسط دولت بایدن را "سهل‌انگارانه خواند".

وی تصریح کرد: انتشار این گزارش سهل‌انگارانه و سیاسی بود. هدف آن ضربه زدن به رابطه با عربستان سعودی از طریق ابزار اطلاعاتی بود که من به عنوان رئیس سابق سیا هرگز از آن ‌حمایت نمی‌کردم. من از اینکه آن‌ها تصمیم گرفتند چنین کاری کنند تاسف میخورم. این یک‌ نمایش سیاسی بود.

پمپئو در ادامه گفت: من تاسف میخورم چراکه دولت می‌خواهد با ایران یک رابطه تشکیل دهد و یک رابطه را با عربستان سعودی نابود کند. آن‌ها ابزار اطلاعاتی را برای این کار انتخاب کردند.

به گزارش ایسنا، انتشار گزارش قتل خاشقجی، روزنامه نگار مخالف خاندان سعودی، به دستور کنگره پس از تماس تلفنی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در روز پنجشنبه انجام شد.

این گزارش چهار صفحه‌ای با عنوان «ارزیابی نقش دولت سعودی در کشتن جمال خاشقجی» مورخ ۱۱ فوریه است و در تاریخ ۲۵ فوریه توسط آریل هاینس، مدیر اطلاعات ملی از طبقه بندی محرمانه خارج شد.

جمال خاشقجی ۲ اکتبر ۲۰۱۸ به کنسولگری عربستان در استانبول مراجعه کرد و ناپدید شد. بعدها مشخص شد که او در کنسولگری عربستان در ترکیه به قتل رسیده و جسدش تکه‌تکه شده و از آنجا خارج شده‌است. 

وزارت خارجه عربستان در بیانیه ای در واکنش به این گزارش اعلام کرد که "ریاض به طور قاطع نتیجه این گزارش را که توهین آمیز و بر پایه استنباط نادرست در مورد نظام پادشاهی عربستان است، رد می کند".

همچنین عربستان مدعی شد که این گزارش "به هیچ وجه قابل قبول نیست و شامل مجموعه ای از اطلاعات نادرست و نتیجه گیری های غیرواقعی است."
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير