تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بایدن ممکن است روز جمعه اعلام کند می خواهد به برجام برگردد

اعلام سیاست از سوی بایدن تنها کافی نیست. تنها صدور فرمان اجرایی توسط بایدن، ایران را متقاعد خواهد کرد که گام های هسته ای خود را برگرداند.

کد خبر: ۸۲۴۱۴
۲۱:۲۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - لارا روزن خبرنگار آمریکایی در خبرنامه خود تحت عنوان «دیپلماتیک» نوشت: بایدن ممکن است از قصد خود برای بازگشت امریکا به برجام در طی سخنرانی اش در کنفرانس مونیخ در روز جمعه سخن بگوید.
 
 بایدن قرار است سخنرانی مجازی در کنفرانس امنیت جهانی در ساعت 11:15 ظهر به وقت واشنگتن ایراد کند. او همچنین قصد دارد در نشست سران گروه هفت که توسط بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس میزبانی می شوند نیز حضور یابد.

مرکل صدراعظم آلمان روز گذشته با روحانی گفتگو کرد و از علاقمندی برلین برای حفظ برجام سخن گفت. او همچین از تهران خواست که سیگنال مثبتی برای حل و فصل دیپلماتیک مسئله ارسال کند.

یک منبع گفت که دولت آمریکا ظاهرا در بحث سیاستی که در قابل ایران اتخاذ کرده، در شرایط توقف قرار گرفته است. این منبع افزود که تنها صدور فرمان اجرایی توسط بایدن و احکام اقتصادی در این رابطه، ایران را متقاعد خواهد کرد که گام های هسته ای خود را برگرداند.

وی گفت: اعلام سیاست تنها کافی نیست، چراکه آن وقت دولت ایران فضای مانور برای عدم توقف پروتکل الحاقی نخواهد داشت.
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر