تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

بن‌سلمان و صرف ۱.۱۸ میلیارد دلار برای خوشگذرانی

طبق گزارش منتشر شده توسط سایت "د آفریکا ریپرت" درباره ولیعهد عربستان، او ۱.۱۸ میلیارد دلار برای مجموع ریخت‌وپاش‌ها و خریدهای گرانقیمت بین ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ هزینه کرده است.

کد خبر: ۸۲۰۴۴
۰۹:۰۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به گزارش روزنامه القدس العربی، جهاد گیلون، در مقدمه گزارشش ویژه درباره اشتهای بن‌سلمان به اسراف نوشته است: نیمه اول سال ۲۰۱۵ دوره‌ای مملو از هیجانات برای محمد بن سلمان بود، زیرا بعد از مرگ عبدالله، سلمان بن عبدالعزیز پدر محمد بن سلمان پادشاه شد به پسرش حق دستیابی نامحدود به اموال سلطنتی را داد.

نویسنده اشاره کرد، بن سلمان در آن زمان استراتژی‌هایی برای بدنام کردن محمد بن نایف پسرعمویش که در آوریل ۲۰۱۵ به عنوان ولیعهد تعیین شده بود، در نظر گرفت و در مارس جنگی در یمن را آغاز کرد که در اولین عملیات نظامی گسترده ارتش سعودی در خارج از کشور محسوب می‌شد.

اما به دور از توطئه‌ها و طرح‌ها و گرمای کلافه‌کننده ژوئیه در ریاض جوانی در دهه سوم زندگی‌اش تصمیم گرفت کمی استراحت کند و بنا گذاشت تعطیلات مفرحی به دور از چشمان مزاحمان سپری کند.

بن سلمان ایده رفتن به مناطق عادی مثل پاریس یا فرنچ ریویرا و ماربیا و دیگر اماکن همیشگی سپری کردن تعطیلات خاندان سلطنتی را بعید دانست و در نهایت تصمیم گرفت به جزایر مالدیو برود. یک تفرجگاه را به طور کامل اجاره کرد که به منزله بهشتی شناور روی آب‌های نیلگون اقیانوس آرام بود و ۵۰ ویلا روی مرجان‌های دریایی زیبا و خدم و حشم و استخرهای مختلف داشت.

طبق این گزارش، گروهی کوچک از ده‌ها دوست نزدیک او به عنوان مهمانانی به همراه بن‌سلمان از وسایل استراحت این تفرجگاه برخوردار شده بودند؛ تفرجگاهی که شامل یکی از کلوب‌های شبانه با بهترین شراب‌های فرانسوی و رستورانی مشرف به دریا بود به طوری‌که مهمانان می‌توانستند به صدای لاکپشت‌های دریایی گوش کنند.

قبل از ورود بن سلمان و مهمانانش حدود ۱۵۰ مانکن برزیلی و و روسی در جزایر مذکور مورد استقبال گرفتند و بعد از این‌که تست‌های مربوط به عدم بیماری‌های ناقل جنسی را دادند با خودروهای گلف به ویلاها منتقل شدند.

بن سلمان و مهمانان به خوبی صدای کنسرت‌های خواننده پیتبول و ستاره کره‌ای پاپ سای ودی جی و نیز خواننده هلندی را می‌شنیدند. کارمندان هتل بالغ بر ۳۰۰ تن ۵۰۰۰ دلار برای هر ماه کار دریافت می‌کردند. مضافا این‌که انعام‌های هنگفتی هم به جیب می‌زدند.

در این گزارش آمده است، دو عضو کادر پیشخدمت‌ها چون تلفن‌های هوشمندشان را به رغم سیاست دولت نگه داشته بودند اخراج شدند اما مشخص شد قانون عدم استفاده از تلفن‌ها به عنوان گامی پیشگیرانه غیرضروری بود زیرا شاهزاده با خود ارتشی از خدمتکاران را آورده بود.

اخبار به سرعت درباره بن‌سلمان و تفرجگاه و طرح‌های تعطیلات یک ماهه پخش شد و بن سلمان چاره‌ای جز ترک مالدیو نیافت.
چه بسا به دلیل تعطیلات کوتاهش در جزایر مالدیو سرخورده شد و شاهزاده جوان تعطیلات بعدی را در فرنچ ریویرا که یک تفرجگاه سنتی است، سپری کرد. او عاشق یک قایقی با طول ۱۳۵ متر شد که شامل جکوزی و دو باند هلی‌کوپتر، سینما و سالن ورزشی بود که آن را برای یک روز اجاره کرده بود و نهایتا بن‌سلمان تصمیم گرفت آن را برای خودش بخرد.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير