تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
توقف موقتی واکسیناسیون؛

واکسن مدرنا در ایالت کالیفرنیا واکنش آلرژیک داد

طبق بیانیه‌ای در ایالت کالیفرنیا چند نفر پس از دریافت واکسن مدرنا که از یک انبار مشخص تهیه شده، دچار واکنش‌های آلرژیک شده اند. واکسیناسیون با دوز‌های باقیمانده در انبار مذکور متوقف شده است.

کد خبر: ۸۰۳۳۸
۱۰:۴۲ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹

واکسن مدرنا در ایالت کالیفرنیا واکنش آلرژیک داد

 

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز، شرکت مدرنا اعلام کرد گزارشی از وزارت بهداشت ایالت کالیفرنیا آمریکا مبنی بر آن دریافت کرده که چند نفر در مرکز سن دیه گو به دلیل واکنش‌های آلرژیک احتمالی به واکسن کووید ۱۹ تحت درمان قرار گرفته‌اند. طبق این گزارش واکنش‌های آلرژیک مربوط به تزریق یک دسته خاص از واکسن بوده است.

بیانیه مدرنا در حال منتشر می‌شود که اپیدمیولوژیست ارشد این ایالت در بیانیه‌ای اعلام کرد تزریق واکسن‌های انبار شده در مخزن شماره ۴۱ L ۲۰ A به دلیل بررسی واکنش‌های آلرژیک احتمالی، متوقف شود.

در این بیانیه اپیدمیولوژیست ارشد کالیفرنیا آمده است: تعداد گزارش‌های واکنش آلرژیک به واکسن بالاتر از حد معمول بود. همچنین این گزارش‌ها مربوط به تزریق دوز‌های انبار شده در یک مخزن بود. بر اساس اطلاعات، کمتر از ۱۰ نفر از دریافت کنندگان واکسن در یک کلینیک نیازمند ۲۴ ساعت نظارت پزشکی بوده‌اند.

این تولید کننده واکسن ادعا می‌کند از موارد مشابه عوارض جانبی ناشی از تزریق واکسن‌های مراکز دیگر بی اطلاع است.

به گفته مدرنا از یک محموله یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۰۰ دوزی واکسن کووید ۱۹، اکنون ۳۰۷ هزار و ۳۰۰ دوز در مخزن ۴۱ L ۲۰ A باقی مانده است.

مدرنا اعلام کرده در این زمینه مشغول همکاری با مقامات بهداشتی کشور است.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد