تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

اولین جلسه رسیدگی به شکایت ایران از آمریکا در دادگاه لاهه

دادگاه لاهه امروز (۵ شهریور) اولین جلسه رسیدگی به شکایت ایران از آمریکا به منظور برداشته شدن تحریم‌های بکجانبه واشنگتن علیه کشورمان را برگزار می‌کند.

کد خبر: ۸۰۰۲
۱۰:۰۰ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دادگاه لاهه امروز (۵ شهریور) اولین جلسه رسیدگی به شکایت ایران از آمریکا را به منظور لغو تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه کشورمان برگزار می‌کند. 

دادگاه لاهه، عالی‌ترین مرجع حقوقی سازمان ملل برای حل مناقشات بین‌المللی به شمار می‌رود که احکام آن الزام‌آور هستند اما قدرتی برای اجرای آنها ندارد و به همین دلیل در گذشته برخی احکام آن از سوی برخی کشورها از جمله آمریکا نادیده گرفته شده‌اند.

طبق گزارش رویترز، روند استماع اولیه نظرات نمایندگان دو طرف درباره تحریم‌ها تا چهار روز ادامه خواهد داشت و ایران در این جلسات از دادگاه لاهه خواهد خواست که تحریم‌های اعمال شده از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، علیه کشورمان را ملغی اعلام کند.

بر اساس، زمان‌بندی اعلام شده، امروز (دوشنبه) نوبت نماینده ایران است که شکایت کشورمان از آمریکا را در دادگاه لاهه اعلام کند و فردا (سه‌شنبه) نیز نماینده آمریکا رسما و به صورت شفاهی مواضع واشنگتن را در این باره بیان خواهد کرد. در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (هفتم و هشتم شهریور) نیز این روند تکرار خواهد شد.

رویترز می‌گوید انتظار می‌رود وکلای دولت آمریکا در جلسه روز سه‌شنبه اعلام کنند که رسیدگی به مسئله تحریم‌های واشنگتن علیه ایران در صلاحیت دادگاه لاهه نیست و این اقدام آمریکا نیز منافاتی با قراردادی که در سال ۱۹۵۵ میان دو کشور امضا شده و از نظر واشنگتن اکنون دیگر فاقد اعتبار است، ندارد.

این در حالیست که دادگاه لاهه همچنان قرارداد ۱۹۵۵ میان ایران و آمریکا را با وجود آنکه دهها سال پیش از انقلاب اسلامی ایران به امضا رسیده است، معتبر می‌داند.

دادگاه لاهه همچنین قرار است جلسات استماع شکایت ایران از آمریکا درباره مصادره حدود دو میلیارد دلار از دارایی‌های کشورمان را از ۱۶ مهر امسال به مدت ۵ روز برگزار کند.
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور