تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کیهان به صداوسیما: حالا که تنابنده از پایتخت ۷ انصراف داد وقت خوبی است تا او را برای همیشه کنار بگذارید

کیهان نوشت: اعلام انصراف از تولید سریال «پایتخت ۷» یک فرصت برای صداوسیماست تا به کار محسن تنابنده در رسانه ملی برای همیشه پایان دهد!

کد خبر: ۷۸۰۸۲
۰۹:۱۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹
کیهان به صداوسیما: حالا که تنابنده از پایتخت 7 انصراف داد وقت خوبی است تا او را برای همیشه کنار بگذارید
 
دیدارنیوز - کیهان نوشت: پس از فاش شدن درخواست دستمزد نجومی از سوی محسن تنابنده برای همکاری با تولید فصل هفتم سریال پایتخت و اعتراض برخی از رسانه‌ها تنابنده اعلام کرد که از این همکاری منصرف شده است!
این در حالی است که واقعیت این بود که وی در یک بن‌بست قرار گرفت و چاره دیگری جز اینکه به این طریق خودش را منصرف اعلام کند نداشت.

چرا که تنابنده از یک طرف قبلاً در یک ژست سیاسی اعلام عدم همکاری با صداوسیما کرده ‌اما به‌خاطر دستمزد نجومی زیر حرف خودش زده و در تولید فصل ششم سریال «پایتخت» هم همکاری کرد، اما بنابر اطلاعات رسیده، با دستمزد کلان مطالبه شده از سوی وی برای تولید فصل هفت پایتخت، موافقت نشد؛ از طرف دیگر، سریال «پایتخت» روند رو به زوالی را طی کرده و در فصل ششم دچار افت فاحش شد و به یک «سریالفارسی» مبتذل و بی‌کیفیت بدل گشت تا جایی که با عدم پخش قسمت پایانی مجموعه پایتخت عملاً به انتهای خود رسید. بنای بر ساخت فصل هفتم، نوعی تکرار شکست برای تنابنده و گروه تولید پایتخت بود.

اما اعلام انصراف از تولید سریال «پایتخت 7» یک فرصت برای صداوسیماست تا به کار محسن تنابنده در رسانه ملی برای همیشه پایان دهد!
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها