تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

بادامچیان: به احتمال زیاد موتلفه برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا معرفی می‌کند

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اعلام احتمال معرفی نامزد از سوی این حزب برای ۱۴۰۰تاکید کرد که معتقدیم دولت حزبی موفق‌تر از دولت شخصی است.

کد خبر: ۷۷۸۰۷
۱۱:۱۴ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹

بادامچیان:به احتمال زیاد موتلفه برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا معرفی می‌کند

 

دیدارنیوز ـ اسدالله بادامچیان در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه جهان در تحولات جدی قرار داشته و آمریکا و اروپا دچار بحران جدی و چندگانه است، اظهار کرد: ما در گام دوم انقلاب هستیم. در گام اول مشکلات و موفقیت‌هایی داشته ایم و اکنون تجربیات زیادی آموخته شده و ایران به قدرت منطقه‌ای و جهانی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: اکنون در دوره خاصی هستیم و باید به سمت تکامل انقلاب، تکمیل نظام، پیشرفت همه جانبه، برطرف کردن ضعف‌ها و ایجاد تمدن اسلامی پیش برویم.

دبیر کل حزب موتلفه ادامه داد: الان در گام دوم با حفظ همه آزادی‌ها باید به تعامل همه جانبه جناح‌های سیاسی برسیم. همه باید دست در دست هم دهیم و با پرهیز از درگیری‌های جناحی و احترام به انتخاب مردم، کشور را به سمت اهداف گام دوم پیش ببریم.

وی با اشاره به اینکه حزب موتلفه دنبال تخریب و برخورد با سایر جریان‌ها نبوده و دنبال تعامل است، تصریح کرد: حزب آمادگی دارد با دولت منتخب مردم در۱۴۰۰همراهی کند. البته احتمال معرفی نامزد از سوی حزب زیاد است،، زیرا معتقدیم دولت حزبی موفق‌تر از دولت شخصی است.
 

وی در پاسخ به سوالی پیرامون حضور نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری و اینکه مردم به گزینه نظامی رای می‌دهند یا خیر گفت: اینکه فردی نظامی رسمی باشد و بخواهد در انتخابات حضور پیدا کند، برای ورود به سیاست باید از فرماندهی کل قوا اجازه بگیرد. اما اگر فردی بازنشسته باشد، خط در قانون رییس‌جمهور شدن یک نظامی منعی ندارد. درباره اینکه فرد نظامی رای می‌آورد یا خیر، خب این بستگی به نظر جامعه دارد و یک امر مطلق نیست برای مثال تصور کنید مرحوم شهید سلیمانی نامزد انتخابات می‌شد حتما یک حمایت جدی از ایشان صورت می‌گرفت که البته ایشان اهل ورود به سیاست نبود و مسیر خود را دنبال می‌کرد.

اما درخصوص واکنش مردم نسبت به یک گزینه نظامی، تجربه نشان داده است که مردم در سال‌های گذشته به دو گروه رای ندادند، گروه اول نظامیان و گروه دوم افرادی که در وزارت اطلاعات خدمت کردند. البته باید توجه داشت که اداره کشور بعد از دوران آقای روحانی بسیار سخت است و فردی که حضور پیدا می‌کند باید بسیار توانمند و مقتدر باشد.

 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی