تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

لاهوتی: کناره‌گیری نجفی آسیب بزرگی به تهران وارد کرد

رئیس فراکسیون مدیریت شهری مجلس با بیان اینکه «کناره گیری محمدعلی نجفی از شهرداری تهران آسیب بزرگی به این شهر وارد کرده است» گفت که در حال حاضر به جز خدمات شهری سایر اقدامات شهرداری متوقف است.

کد خبر: ۷۷۳
۱۱:۱۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مهرداد لاهوتی با اشاره به نشست هفته گذشته فراکسیون مدیریت شهری با برخی اعضای شورای شهر تهران از جمله محسن هاشمی، الویری، سالاری، فراهانی و حدود ۲۰ نفر از نمایندگان گفت: در این نشست درباره کلانشهر تهران، لایحه استخدامی، لایحه مالیات بر ارزش افزوده و سهم شهرداری‌ها و بحث مدیریت یکپارچه شهری گفت‌وگوهایی انجام شد.

وی با بیان اینکه «انتخاب شهردار تهران نیز در این جلسه مورد بحث قرار گرفت» یادآور شد: این حق قانونی اعضای شورای شهر است که شهردار تهران را انتخاب کنند اما قطعا آنها به ویژگی‌هایی که شهردار پایتخت باید داشته باشد، واقف هستند چراکه با کناره گیری آقای نجفی آسیب بزرگی به شهر تهران وارد شد و در حال حاضر هم به جز خدمات شهری و برخی مسائل این چنینی سایر اقدامات شهرداری کاملا متوقف است.

لاهوتی با بیان اینکه «انتخاب محسن هاشمی به عنوان گزینه شهرداری تهران مورد اقبال نمایندگان بوده است» اظهار کرد: خود ایشان مشروط به نظر شورا تمایل به این امر داشت. البته شورای شهر هفت گزینه را به این منظور انتخاب کرده که شاید به نظر من وزن شهرداری تهران را ندارند و بهتر بود روی آقای هاشمی اجماع می شد.

رئیس فراکسیون مدیریت شهری در پایان گفت که این فراکسیون در موضوع انتخاب شهردار دخالت نمی کند و نظرش صرفا نظر مشورتی خواهد بود.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها