تیتر امروز

جامعه و انتخابات؛ هشتم تیر ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود؟
دیدار بررسی می‌کند

جامعه و انتخابات؛ هشتم تیر ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود؟

حادثه‌ای که هفته گذشته برای مرحوم سید ابراهیم رئیسی رخ داد، زمان انتخابات ریاست جمهوری را تغییر داد و همه در تیر ۱۴۰۳ منتظر حضور فردی جدید هستند، دیدار در گزارش پیش‌رو به موضوع انتخابات از نگاه...
کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.

صالحی: شهید فخری زاده زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه محسن فخری زاده در پدافند هسته‌ای فعالیت‌های گسترده‌ای داشت، گفت: این کار نیازمند زیرساخت و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده گام‌های بلندی برای کشور برداشت و زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد.

کد خبر: ۷۶۷۱۶
۱۶:۰۹ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹

صالحی:شهید فخری زاده زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد

 

دیدارنیوز ـ علی اکبر صالحی در گفت وگویی با اشاره به اقدامات شهید فخری زاده در صنعت دفاعی و هسته‌ای گفت: همکاری‌های خوبی را با شهید محسن فخری زاده در عرصه‌های مختلف بخصوص در امر پدافند هسته‌ای با هم داشتیم.

صالحی اظهار داشت: تخصص شهید فخری زاده فیزیک هسته‌ای و مهندسی هسته‌ای بود و دکترای خود را در یک طرح خیلی خوبی به نام تحت عنوان شناسایی نوترون‌ها با همکاری فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی نوشتند که به نظر من تز بسیار با ارزشی بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید فخری زاده کار‌های متنوع زیادی انجام دادند و به اعتبار مسئولیتی که داشتند نمی‌توانستند خیلی از کار‌های علمی خود را منتشر بکنند. به همین اعتبار هم کار‌های علمی که انجام می‌داد به صورت گزارش‌های تکنیکی در داخل سازمان خود بود.

رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: شهید فخری زاده در سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه پدافند هسته‌ای داشتند. نیرو‌های مسلح هر کشوری دارای این بخش هستند که بتوانند برابر احتمالی حملات شیمیایی و هسته‌ای کشور‌های دیگر پدافند انجام دهند. خود این کار نیازمند زیرساخت‌ها و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده در این زمینه گام‌های بلندی برداشت و زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد.

تروریست‌های مسلح عصر جمعه - هفتم آذرماه - با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح را در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی