تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

واکنش روسیه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه این کشور

- ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از تحریم‌های جدید آمریکا علیه سه شرکت این کشور انتقاد کرده و از اینکه واشنگتن بجای همکاری، چنین اقدامات خصمانه‌ای را در پیش گرفته است ابراز تاسف کرد.

کد خبر: ۷۶۶۷۶
۱۱:۵۷ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹

واکنش روسیه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه این کشور

 

دیدارنیوز ـ ماریا زاخارووا در جمع خبرنگاران گفت: ماشین تحریم‌های آمریکا در اعمال تحریم‌ها علیه روسیه سرعت بیشتری گرفته است. هنوز یک هفته از موج گذشته تحریم‌ها در مورد روسیه نگذشته است که این بار سه شرکت روسی مورد تحریم قرار گرفتند که از خرید وسایل مربوط به امور نظامی از آمریکا و دریافت کمک از دولت این کشور و امضای قرارداد با آمریکا منع می‌شوند.

وی افزود: این بار شرکت‌های روسی گویا بخاطر نقض قانون آمریکایی عدم انتشار (تسلیحات کشتار جمعی) در مورد ایران، کره شمالی و سوریه تحریم شده اند و دولت آمریکا به خود زحمت نمی‌دهد شواهدی در این مورد برای اثبات ادعای خود ارائه دهد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرد: یکی از این شرکت‌های تحریم شده «الکون» است که جانشین کارخانه تولید قطعات الکترونی کازان است که در طرح معروف شوروی -آمریکایی آپولو-سایوز شرکت داشت و بدون قطعات الکترونیکی این شرکت، فضانوردان روسی و آمریکایی نمی‌توانستند دست یکدیگر را در فضا بفشرند.

پروژه آزمایشی آپولو–سایوز نخستین مأموریت فضایی مشترک بین آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی و نخستین همکاری فضایی بین‌المللی بود. این مأموریت در ۲۴ تیر ۱۳۵۴ (۱۵ ژوئیه ۱۹۷۵) آغاز شد و در طی آن، فضاپیمای آمریکایی آپولو و فضاپیمای روسی سایوز در مدار زمین به هم متصل شدند و فضانوردان آن‌ها باهم عملیات مشترکی را به انجام رساندند.

زاخارووا در ادامه گفت: فقط می‌توانیم تاسف بخوریم که امروز مجبور می‌شویم از همکاری بین روسیه و آمریکا سخن نگوییم بلکه به یک اقدام غیردوستانه دیگر که با انگیزه منافع زودگذر انجام گرفته است، اشاره کنیم.

وی افزود: آنچه که مربوط به کمک از طرف دولت آمریکا می‌شود که با این تحریم جدید منع شد شرکت‌ها و سازمان‌های ما هیچگاه درخواست نکرده اند و چنین قصدی را برای درخواست کمک در آینده ندارند.

آمریکا چهار نهاد روسی و چینی که مدعی است از برنامه موشکی ایران حمایت کردند را تحریم کرد.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با طرح این موضوع در صفحه توئیتر خود نوشت: آمریکا چهار نهاد در روسیه و چین را به علت حمایت آن‌ها از برنامه موشکی ایران که همچنان یک نگرانی مهم است، تحریم کرده است.

آمریکا تاکنون بیش از ۹۰ بسته تحریمی در مورد روسیه وضع کرده است.
 
منبع: ایرنا
برچسب ها: روسیه
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی