تیتر امروز

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...

‌کم‌یاب شدن ۶ قلم دارو در بیماری‌های مغز و اعصاب در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل انجمن ام‌اس چهارمحال و بختیاری گفت: اکنون شش قلم دارو در بیماری‌های مرتبط با مغز و اعصاب در استان کم‌یاب هستند.

کد خبر: ۷۶۴۳
۰۹:۳۸ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - اصغر بیاتی با اشاره به گرانی دارو، اظهار کرد: اکنون برخی داروهای ایرانی و خارجی گران شده و این امر برای بیماران مشکل ایجاد کرده است.

وی افزود: داروهای ایرانی و خارجی که کم‌یاب شده، کمی گران نیز شده‌اند.

بیاتی در ادامه گفت: به برخی داروها همانند داروهای بیماری ام اس، اغلب یارانه تعلق می‌گیرد و برخی‌شان نیز رایگان است اما طبق گفته بیماران پس از مراجعه به داروخانه، عنوان شده که دارو وجود ندارد و یا در صورت وجود  گران شده است.

وی با بیان اینکه عدم دسترسی بیمار به دارو مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد، تصریح کرد: برای مثال در بیماری‌های تشنج و پارکینسون، اگر بیمار طولانی مدت دارو استفاده نکند، بیماری از کنترل خارج شده و علائم بیماری باز خواهد گشت و موجب اختلال در زندگی بیمار می‌شود.

بیاتی زیاد شدن لرزش و سفتی اندام‌ها را از عوارض عدم رسیدن به موقع دارو به بیمار در بیماری پارکینسون دانست و عنوان کرد: در این صورت بیماری از کنترل خارج می‌شود.

وی با اشاره به کم‌یاب شدن داروی خارجی "مادوپار" با معادل ایرانی "نور استور" در بیماری پارکینسون، اظهار کرد: در این بیماری داروی خارجی "ایزوکوم" (isicom) و معادل ایرانی آن "لوودوپاسی" نیز کم‌یاب شدند.

بیاتی ادامه داد: در داروهای ضد تشنج داروی خارجی "دپاکین" ، کم‌یاب شده اما خوشبختانه معادل ایرانی آن با عناوین "رهاکین"، "دی والدین" و "دی دال پرو اکسی" ، به اندازه کافی در بازار موجود است.

وی افزود: برای بیماری "ام اس" نیز اغلب داروها موجود است اما گاهی به دلایلی همانند بدهکاری داروخانه‌ها به شرکت‌های دارویی، ممکن است در توزیع دارو فاصله افتد که معمولا داروها به موقع دست بیمار می‌رسد و تنها ممکن است داروی ایرانی "دالفیرا" ، نسبت به داروهای دیگر، کمتر وجود داشته باشد.

مختصص مغز و اعصاب در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در بیماری سرگیجه داروی خارجی "بتاسِرک" کم‌یاب شده اما معادل ایرانی آن تحت عنوان "بتاهیستین" در بازار موجود است.

بیاتی ادامه داد: در این شرایط بیمار باید برای تهیه دارو به داروخانه‌های متعدد حتی در استان‌های همجوار مراجعه کند و یا اینکه دارو توسط پزشک عوض شود.

وی خاطرنشان کرد: گاهی ممکن است بیمار به داروخانه مراجعه کند و دارویی که توسط پزشک برای یک ماه مصرف تجویز شده، به مقدار کمتر دریافت شود که پس از اتمام دارو، مجددا مشکل تهیه دارو وجود خواهد داشت.
 
مدیرعامل انجمن ام اس چهارمحال و بختیاری در پایان از متولیان امر خواست روی قیمت و توزیع داروها نظارت بیشتری داشته باشند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی