تیتر امروز

نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه

این صد و بیستمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید
«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز

علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید

«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که قصد دارد دغدغه‌ها و مسایل و مشکلات حوزه فرهنگ را پوشش دهد. از این رو نخستین مهمان این برنامه علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی بود.
کوروش احمدی: با بازگشت شش قطعنامه شورای امنیت یک گام بزرگ به عقب برداشتیم/ سخنرانی رهبری، شب قبل از سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل، مواضع کشور را در بالاترین سطح اعلام کرد و مسئله روشن شد/ جلیلی و همفکرانش باید خوشحال باشند!/ آقایان می‌گفتند که تحریم‌ها کاغذپاره بوده و دور زدن تحریم کار آسانی است!
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: با بازگشت شش قطعنامه شورای امنیت یک گام بزرگ به عقب برداشتیم/ سخنرانی رهبری، شب قبل از سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل، مواضع کشور را در بالاترین سطح اعلام کرد و مسئله روشن شد/ جلیلی و همفکرانش باید خوشحال باشند!/ آقایان می‌گفتند که تحریم‌ها کاغذپاره بوده و دور زدن تحریم کار آسانی است!

جلیلی و همفکران ایشان باید الان خوشحال بوده و این وضعیت را یک موفقیت برای خود به حساب بیاورند! چرا که آقایان همواره گفته‌اند که برجام، خسارت محض بوده و با مرگ این توافق، خواسته او و همفکرانش...
قیمت خودرو امروز ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

آخرین قیمت کوییک، شاهین و لاماری +جدول

در بازار خودرو، کوییک GXR به رقم ۵۴۹ میلیون تومان رسیده و لاماری ایما در روز جاری ۲۴ میلیون تومان ارزان شد و با نرخ دو میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان به بازار خودرو رسید.

کد خبر: ۱۸۸۵۲۲
۱۱:۳۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

آخرین قیمت کوییک، شاهین و لاماری +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

قیمت خودرو امروز در حالی اعلام شد که همچنان نرخ دلار به‌عنوان شاخص اصلی تعیین‌کننده روند بازار شناخته می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار خودرو از ابتدای مردادماه، همگام با روند صعودی نرخ ارز، تغییرات قابل توجهی را تجربه کرده است.

پس از هفته‌ای کم‌رمق و پرابهام، معاملات ابتدای این هفته با اندکی تحرک آغاز شد و قیمت‌ها با شیبی ملایم افزایشی شد، اما این روند از میانه هفته دوام نیاورد و جای خود را به نوسان‌های رفت‌وبرگشتی داد.

معاملات امروز با تغییرات متنوعی همراه بود. از این رو، قیمت برخی مدل‌ها افزایش یافت، برخی دیگر کاهش پیدا کرد و تعدادی نیز بدون تغییر ماندند. گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات، هم‌زمان با تداوم نگرانی‌های سیاسی و اقتصادی، باعث شده فعالان بازار به دو طیف متفاوت از نظر انتظارات تقسیم شوند.

در همین حال، اخبار مرتبط با واردات خودرو نیز بر فضای بازار سایه انداخته است. در شرایطی که مصوبه هیات وزیران درباره کاهش تعرفه واردات خودرو سیگنال کاهش قیمت برای محصولات خارجی ارسال کرده بود، حکم موقت دیوان عدالت اداری بار دیگر تعرفه واردات را مطابق قانون بودجه بازگرداند. در همین حال، روز گذشته وزارت صمت خواستار بازگشت تعرفه‌ها به نفع مصوبه وزیران شد. این تغییرات پی‌درپی، بر ابهامات موجود افزوده و مسیر آینده بازار را نامشخص کرده است.

قیمت خودرو‌های داخلی

شاهین G امروز کاهش قیمت ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرد. این سدان پرطرفدار که در روز گذشته با نرخ ۹۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، امروز با برچسب قیمتی ۹۶۰ میلیون تومان به بازار رسید.

کوییک GXR در روز جاری ۱۰ میلیون تومان گران شد تا با نرخ ۵۴۹ میلیون تومان مورد مبادله قرار گیرد.

وانت آریسان در ادامه روند صعودی خود که از روز گذشته آغاز شده بود، امروز ۵ میلیون دیگر گران شد و روی شاخص ۶۴۵ میلیون تومان ایستاد.

قیمت سهند E اتوماتیک امروز هفت میلیون تومان کاهش یافت. بر این اساس، این سدان اقتصادی پارس خودرو، امروز با قیمت ۷۷۷ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شد.

آخرین قیمت کوییک، شاهین و لاماری +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

پیکاپ فوتون، امروز سردمدار گرانی در بخش خودرو‌های مونتاژی بود. این پیکاپ پرطرفدار که در ایران توسط ایران خودرو مونتاژ می‌شود، امروز ۸۰ میلیون گران شد تا با نرخ دو میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان در بازار خودرو عرضه شود.

در میان سبد محصولات مدیران خودرو، X۳۳ کراس با جعبه دنده دستی ۲۵ میلیون تومان و تیگو ۷ پرومکس ۳۰ میلیون تومان گران شدند. خودرو‌های مذکور به ترتیب با قیمت یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو کشف شدند.

لاماری ایما در روز جاری ۲۴ میلیون تومان ارزان شد و با نرخ دو میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان به بازار خودرو رسید.

آخرین قیمت کوییک، شاهین و لاماری +جدول

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
پرطرفدارترین ها