تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

پاپ برای نخستین بار مسلمانان اویغور را مردم "تحت آزار" خواند

پاپ فرانسیس در کتاب جدیدی برای نخستین بار مسلمانان اویغور چین را مردمی "تحت آزار و شکنجه" خواند، آنچه که فعالان حقوق بشر سال‌هاست از او می‌خواهند انجام دهد.

کد خبر: ۷۶۴۱۲
۱۱:۱۶ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹
پاپ برای نخستین بار مسلمانان اویغور را مردم
 
دیدارنیوز - به نقل از رویترز، فرانسیس در کتاب "بگذارید رؤیابافی کنیم: راهی به آینده بهتر" که بازتاب گسترده‌ای داشته، همچنین می‌گوید همه‌گیری کووید ۱۹ باید دولت‌ها را تشویق کند ایجاد دائمی درآمد پایه‌ای جهانی را مدنظر قرار دهند.

وی در کتابی که حاصل همکاری ۱۵۰ صفحه‌ای او با زندگی‌نامه‌نویس انگلیسی‌زبان خود "آستن ایورای" است، در مورد تغییرات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی که از نظر او برای حل و فصل نابرابری‌های بعد از پایان همه‌گیری مورد نیاز است، صحبت می‌کند. فروش کتاب پاپ فرانسیس از یک دسامبر (۱۱ آذر) آغاز خواهد شد.

وی همچنین عنوان می‌کند مردمی که پوشیدن ماسک را تحمیلی از سوی دولت می‌دانند "تنها در تصورات خودشان قربانی هستند" و از کسانی که علیه مرگ جورج فلوید در بازداشت پلیس اعتراض کردند، به خاطر جمع شدن برای خشم سالمی که آن‌ها را متحد کرده، تمجید کرد.

وی در بخشی که راجع به مسیحیان آزاردیده در کشورهای اسلامی صحبت کرده، اشاره می‌کند: "همواره به مردم تحت آزار و شکنجه می‌اندیشم: روهینجایی‌ها، اویغورهای بیچاره، یزیدی‌ها".

در حالی که پاپ قبلاً علیه روهینجایی‌ها که از میانمار فرار کرده‌اند و کشته شدن یزیدی‌ها توسط داعش در عراق صحبت کرده بود، این نخستین باری بود که به اویغورها اشاره می‌کرد.

رهبران مذهبی، گروه‌های فعال و دولت‌ها هشدار داده‌اند جرایمی علیه بشریت و نسل‌کشی علیه اویغورها در منطقه دورافتاده سین ‌کیانگ چین در حال انجام است، جایی که بیش از یک میلیون نفر در اردوگاه‌ها نگه‌ داشته می‌شوند.
فرانسیس همچنین در این کتاب واضح‌ترین حمایت خود تا به امروز را از درآمد پایه‌ای جهانی (UBI) ابراز کرده، سیاست جنجالی که مورد حمایت برخی اقتصاددانان و جامعه‌شناسان قرار گرفته و در آن دولت‌ها به هر شهروند بدون هیچ شرطی مبلغ ثابتی اعطا می‌کنند.

درآمد پایه‌ای جهانی، سنگ‌بنای مبارزات سال گذشته "اندرو یانگ" در جریان انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری دموکرات‌ها در آمریکا بود.

فرانسیس بار دیگر از اقتصادهای قطره‌چکانی، نظریه مورد حمایت محافظه‌کاران مبنی بر آنکه تخفیف‌های مالیاتی و دیگر مشوق‌ها برای کسب‌وکارهای بزرگ و ثروتمندان در نهایت به نفع باقی جامعه از طریق سرمایه‌گذاری و خلق شغل خواهد بود، انتقاد کرد.

وی این نوع اقتصاد را "فرض اشتباه نظریه قطره‌چکانی مبنی بر آنکه اقتصاد در حال رشد همه ما را غنی‌تر می‌کند" خوانده است.
 
منبع: ایسنا
برچسب ها: پاپ فرانسیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی