تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هزاران نفر به واتیکان رفته‌اند

مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس با حضور وزیر فرهنگ/ حضور ترامپ و همسرش +ویدیو

ده‌ها هزار نفر و بیش از ۱۴۵ هیات بلندپایه برای شرکت در مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در میدان سن‌پیتروی واتیکان گرد هم آمده‌اند.

کد خبر: ۱۸۳۳۵۵
۱۱:۳۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس در واتیکان؛ چه کسانی حاضر خواهند بود؟

دیدارنیوز: در این مراسم رهبران و هیات‌های نمایندگی کشور‌ها نیز حضور دارند. دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی رئیسان جمهوری آمریکا و اوکراین نیز در مراسم شرکت خواهند کرد.

با اینکه مراسم ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی آغاز می‌شود، اما از ساعت‌ها پیش هزاران نفر به واتیکان رفته‌اند تا از نزدیک با رهبر کاتولیک‌های جهان وداع و به او ادای احترام کنند. تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر در مراسم حضور پیدا کنند.

قرار است پاپ فرانسیس در کلیسای سانتا ماریا ماژور، یکی از چهار کلیسای جامع رم دفن شود. نمایندگانی از ۱۴۶ کشور و ۱۰ سازمان بین‌المللی در این مراسم حضور دارند.

مقامات ارشد اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی از جمله چهره‌های برجسته بین‌المللی حاضر در این مراسم هستند.

خانواده‌های سلطنتی از ۱۲ کشور، از جمله پادشاه و ملکه اسپانیا، شاهزاده ویلیام از بریتانیا و زوج‌های سلطنتی بلژیک، دانمارک، سوئد و اردن نیز در این رویداد شرکت می‌کنند.

تصویری از حضور وزیر فرهنگ در مراسم تشییع پاپ فرانسیس

مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس در واتیکان/ حضور ترامپ و همسرش +ویدیو

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ به عنوان نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران در مراسم تدفین پاپ فرانسیس حضور یافت.

پس از ابهاماتی درباره حضور رئیس‌جمهوری اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رسانه‌های دولتی این کشور گزارش دادند که وی به همراه همسرش، اولنا زلنسکا، و یک هیات اوکراینی امروز صبح وارد رم شده است. پیش‌تر، سفر زلنسکی به دلیل حملات هوایی روسیه به کی‌یف در هاله‌ای از ابهام قرار داشت.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، نیز در این مراسم حضور خواهد داشت. بنا بر تصمیم برگزارکنندگان که بر اساس ترتیب حروف الفبا صندلی‌ها را تنظیم کرده‌اند، ترامپ در کنار نمایندگان کشور‌های اسواتینی و اتیوپی خواهد نشست.

حضور ترامپ و همسرش در مراسم تشییع پاپ

برچسب ها: پاپ پاپ فرانسیس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها