تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

اظهارات میشل اوباما درباره روند انتقال قدرت

بانوی اول سابق آمریکا دونالد ترامپ و دولتش را بابت خودداری از شروع کردن روند انتقال قدرت به دولت بایدن-هریس محکوم و تاکید کرد برخی چیزها "بزرگتر از نفس هر کس هستند".

کد خبر: ۷۵۸۹۶
۱۳:۲۸ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹
اظهارات میشل اوباما درباره روند انتقال قدرت
 
دیدارنیوز - به نقل از دیلی میل، میشل اوباما، بانوی اول سابق آمریکا در پستی که در اینستاگرام منتشر کرد، نوشت: دونالد ترامپ به اشاعه دروغهای نژادپرستانه درباره همسرم که باعث به خطر افتادن خانواده من شد، پرداخت. این چیزی نبود که من حاضر به بخشیدنش باشم. اما می‌دانستم به خاطر مصلحت کشورم مجبورم نیرو و بلوغی را برای کنار گذاشتن خشمم پیدا کنم.

اوباما عنوان کرد، این او را وادار کرد تا به سراغ ملانیا ترامپ، بانوی اول بعد از خودش برود و او را برای آشنایی با مقتضیات این سمت همراهی کند.

میشل اوباما به یاد آورد: بنا بر این من از ملانیا ترامپ در کاخ سفید استقبال کرده و با او درباره تجربه‌ام صحبت کردم و به هر سوالی که او داشت از جمله درباره توجهی که به بانوی اول می‌شود تا آشنا شدن با بزرگ کردن بچه‌ها در کاخ سفید پاسخ دادم.

میشل اوباما در ابتدای پست اینستاگرامی خود به یاد می‌آورد چهار سال قبل زمانی که کاندیدای مورد حمایتش یعنی هیلاری کلینتون در انتخابات از ترامپ باخت، چه احساسی داشت.

او نوشت: من سرخورده و آزرده خاطر شدم اما آرا شمرده شدند و دونالد ترامپ پیروز شد. مردم آمریکا حرفشان را زده بودند. و یکی از بزرگترین مسئولیتهای ریاست جمهوری این است که وقتی آنها چنین کاری می‌کنند گوش دهد.

میشل اوباما گفت: بنابراین من و همسرم به کارمندانمان دستور دادیم همان کاری که جورج و لورا بوش در قبال ما انجام داده بودند را انجام دهند؛ یک انتقال قدرت محترمانه و یکپارچه که یکی از مشخصه‌های دموکراسی آمریکاست. ما افراد تیم رئیس جمهور منتخب را به دفاترمان دعوت کردیم و یادداشتهای دقیق برای آنها آماده کرده و چیزی را که در هشت سال گذشته یاد گرفته بودیم ارائه کردیم.

او اظهار کرد، دعوت از ملانیا ترامپ برای آمدن به کاخ سفید چند روز بعد از انتخابات و در تاریخ دهم نوامبر کار درستی بود.
میشل اوباما ادامه داد: عشق ما به کشورمان ما را ملزم می سازد به نتایج یک انتخابات حتی با وجود آنکه آن را دوست نداشته باشیم و آرزوی نتیجه‌ای غیر از آن را داشته باشیم احترام بگذاریم. ریاست جمهوری به یک فرد یا یک حزب متعلق نیست، اینکه وانمود کنیم که هست و  این تئوری‌های توطئه بی اساس را چه برای نفع شخصی و چه نفع سیاسی قبول داشته باشیم، به خطر انداختن امنیت و سلامت کشور ما است.

بانوی اول سابق آمریکا تصریح کرد: این یک بازی نیست. بنا بر این من میخواهم از همه آمریکایی‌ها به ویژه رهبران کشور ما صرف نظر از حزبشان تقاضا کنم به فرآیند انتخاباتی احترام بگذارید و نقشتان را برای تشویق یک انتقال قدرت آرام همان طور که روسای جمهوری مشغول به کار در تمام طول تاریخ این کار را کرده‌اند، ایفا کنید.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها