تیتر امروز

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...
توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه

این نود و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تابلوی بورس: رشد ۲۶ هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز هفته

امروز شاخص کل با ۲۶ هزار و ۵۱۶ واحد رشد روزی سبزپوش را پشت سر گذاشت و به عدد یک میلیون و ۲۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با ۴ هزار و ۵۲۳ واحد رشد به عدد ۳۶۹ هزار و ۵۲۷ واحد افزایش یافت.

کد خبر: ۷۵۶۴۲
۱۴:۴۶ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹
تابلوی بورس: رشد ۲۶ هزار شاخص کل در نخستین روز هفته
دیدارنیوز ـ سرویس اقتصادی: امروز شاخص کل با ۲۶ هزار و ۵۱۶ واحد رشد روزی سبزپوش را پشت سر گذاشت و به عدد یک میلیون و ۲۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با ۴ هزار و ۵۲۳ واحد رشد به عدد ۳۶۹ هزار و ۵۲۷ واحد افزایش یافت.
 
امروز نماد‌های فولاد، ومعادن، فملی، خودرو، کگل و کچاد بیشترین تاثیر را بر شاخص کل داشتند و نماد‌های ثشاهد، ونیرو، سیتا، غزر، آبادا، امین و معادن از پر تراکنش‌ترین نماد‌ها بودند.
 
در بازار صعودی امروز نماد‌های بکاب، کاما، فخوز، قزوین، بترانس، حکشتی و پارس بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند و نماد‌های فاذر، ومعادن، غنوش، کحافظ، ثشرق، کماسه، و ولملت بیشترین کاهش قیمت را پشت سر گذاشتند.
 
امروز بیشترین ارزش معامله به نماد‌های دارا یکم، ثشاهد، ومعادن، کمند، لپارس، وساپا و ونیرو تعلق داشت و بیشترین حجم معامله به ترتیب عبارت بود از: خودرو، ونیرو، کمند، ومعادن، وساپا، ثشاهد و وبصادر.
 
در فرابورس نیز شاخص کل با ۳۹۹ واحد رشد به عدد ۱۵ هزار و ۹۹۴ واحد رسید و در آستانه ورود به کانال ۱۶ هزار واحد قرار گرفت. در فرابورس نماد‌های وسپهر، آریا، بپاس، میدکو، زاگرس، صبا و هرمز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل گذاشتند و نماد‌های پیزد، وپویا، زملارد، بپیوند، شاروم، گدنا و بگیلان از پر تراکنش‌ترین نماد‌ها بودند.
 
امروز در فرابورس نماد‌های ودی، گکوثر، زبینا، زشگزا، زدشت، بپیوند و زقیام بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت