تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

مردم ایران در ۱۰ سال اخیر چقدر کم‌تحرک شده‌اند؟

رییس فدراسیون ورزش های همگانی آخرین وضعیت شیوع کم تحرکی کشور را در بازه زمانی ۱۰ ساله اعلام کرد.

کد خبر: ۷۵۳۷۶
۱۳:۰۷ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹
مردم ایران در ۱۰ سال اخیر چقدر کم‌تحرک شده‌اند؟
 
دیدارنیوز - افشین ملایی با اشاره به اینکه شیوع کم تحرکی در جامعه ایرانی در سال ۸۶ معادل ۳۱ درصد بوده که بعد از یک دهه یعنی در سال ۹۵ به ۵۶ درصد رسیده است، اظهار کرد: این مساله به خوبی نشان می دهد که شیوع کم تحرکی در ایران چه میزان سرعت پیدا کرده و به طور حتم شیوع ویروس کرونا و در کنار آن افزایش سرعت پیر شدن در ایران، این مساله را بغرنج تر خواهد کرد.

وی ادامه داد: شیوع کم تحرکی در بین بانوان در سال ۸۶ معادل ۴۰ درصد بوده که در سال ۹۵ به ۶۳ درصد رسیده است، همچنین شیوع کم تحرکی در بین آقایان از ۲۲ درصد در سال ۸۶ به ۴۶ درصد در سال ۹۵ افزایش یافته است.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا سبک زندگی مردم را تغییر داده است، عنوان کرد: به طور حتم توصیه در منزل ماندن و تعطیلی باشگاه های ورزشی تاثیر به سزایی در کاهش میزان فعالیت بدنی افراد خواهد داشت و اگر ورزش در منزل یا محیط مناسب در خارج از منزل مورد توجه قرار نگیرد با چالش جدی در این راستا مواجه خواهیم شد.

ملایی همچنین با اشاره به اینکه سرعت پیر شدن جمعیت ایران از تمامی کشورهای دنیا بیشتر و سالمندی در کشور به سمت زنانه شدن در حال حرکت است، گفت: در سال های آینده عمده سالمندان ایرانی را زنان شکل می دهند و باید بدانیم که سرعت میانسالی و کهنسالی در کشور سه برابر نرخ رشد جمعیت است و وضعیت کشور ما طی سال های اخیر به گونه ای بوده که سبک زندگی مردم به سمت کم تحرکی پیش رفته است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی