تیتر امروز

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی

این صد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند
در گفتگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند

سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگویی با دیدار، گفت: اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نمی‌گذرند و در حال حاضر در حال تجهیز خود هستند. اگرچه فرض بر این نیست که لزوما، جنگ دوباره آغاز خواهد...

حناچی: شهرداری در تامین اعتبار مترو تنهاست

شهردار تهران گفت: شهرداری در تامین اعتبار برای مترو تنهاست، این در حالی است که پروژه‌ای که روزانه با چهار میلیون مخاطب در تماس است نیازمند حمایت بیشتری است.

کد خبر: ۷۴۹۱۸
۱۳:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ «پیروز حناچی» روز چهارشنبه در مراسم ورود دستگاه حفار مکانیزه به ایستگاه میدان حضرت عبدالعظیم، که در کارگاه مترو این ایستگاه برگزار شد، دستور ورود این دستگاه به خط مترو برای حفاری را صادر کرد.

وی با بیان اینکه در کار‌های مهندسی معمولا نقاط عطفی وجود دارد و همواره در یاد کسانی که در این پروژه‌ها هستند می‌ماند، افزود: اتصال دستگاه عظیم حفاری و رسیدن به جایگاه‌هایی که نقطه عطف تلقی می‌شود از همین جنس است.

حناچی به خواسته‌های پیمانکار پروژه خط ۶ و کمبود مالی اشاره کرد و گفت: با پیگیری اوراق مشارکت به خواسته‌های مالی پیمانکاران رسیدگی می‌کنیم.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های مترو به خصوص در خطوط ۶ و ۷ فراهم شده و ادامه دارد، عنوان کرد: بیشترین مشکل واگن و تامین اعتبار است که شهرداری در این تامین اعتبار تنهاست.

وی ادامه داد: تعداد مسافران مترو و اتوبوس اکنون در ایام کرونا به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرده، اما این شرایط به قبل باز می‌گردد و نیاز به حمایت دارد؛ برای پروژه‌ای که روزانه با چهار میلیون مخاطب رو برو است حمایت بیشتری نیاز داریم.

وی گفت: اوراق مشارکت ۹۸ رسیده است، اما مشکلات اداری در تامین اجتماعی داریم که انتظار داریم مشکلات هر چه زودتر حل شود

حناچی گفت: امروز بخش انتهایی خط ۶ اضافه می‌شود و چهار ایستگاه به این خط اضافه خواهد شد؛ این پروژه از پروژه‌های پیچیده‌ای بود که از سفره چشمه علی عبور می‌کرد و نگرانی‌های زیادی وجود داشت که به تدبیر مهندسان کار انجام شد.

اجرای سیبل مترو توسط متخصصان ایرانی

پیروز حناچی همچنین در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران گفت: امروز در ادامه توسعه یکی از مهمترین خطوط مترو تهران یعنی خط ۶ هستیم که شرق تهران به را غرب وصل می‌کند.

وی ادامه داد: حدود ۴/۵ کیلومتر مسیر طی شده و یک هزار و ۲۰۰ متر باقی مانده است و با اتصال این تکه چهار ایستگاه جدید به خط ۶مترو اضافه می‌شود که با اتصالات کوچکی به راه آهن متصل می‌شود.

شهردار تهران گفت: سیبل مترو توسط متخصصان ایرانی در حال انجام است که کار مهمی است.

حناچی اظهار داشت: این دستگاه روزانه ۷ متر کار می‌کرده و الان به ۱۴ متر در روز افزایش پیدا کرده و امیدواریم تا آخررامسال به پایان برسد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۹ تير
امروز دوشنبه ۰۹ تير
امروز دوشنبه ۰۹ تير
امروز دوشنبه ۰۹ تير