تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

تابلوی بورس: بازگشت به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار

کد خبر: ۷۴۶۴۹
۱۵:۲۱ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹

تابلوی بورس:

 

دیدارنیوز - سرویس اقتصادی: امروز شاخص کل با ۱۷ هزار و ۶۵۳ واحد افزایش، موفق به بازیابی کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار شد و به عدد یک میلیون و ۳۰۵ هزار واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با یک هزار و ۳۶۳ واحد افزایش به رقم ۳۷۸ هزار و ۳۳۳ واحد رسید. نماد‌های فارس و لپارس بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل گذاشتند و نماد‌های فولاد، فملی، کگل، وبملت و خودرو بیشترین تاثیر مثبت را داشتند. شپنا، خگستر، ثبهساز، سیتا، شتران، آبادا و خساپا از پر تراکنش‌ترین‌ها بودند.


امروز بیشترین افزایش قیمت به نماد‌های خساپا، کدما، پکرمان، قزوین، خاهن، قشکر و شپدیس تعلق داشت و لپارس، کسرام، ثشاهد، ختراک، فارس، حکشتی و وساپا بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند. بیشترین عرضه برای فروش به ترتیب عبارت بود از: وملی، حکشتی، کفپارس، ثشاهد، خکمک، وساپا و پدرخش. همچنین نماد‌های خودرو، نوری، فملی، ولپارس، فولاد، ولغدر و قثابت بیشترین تقاضا برای خرید را داشتند.


در بازار امروز نماد‌های خساپا، خگستر، ثامید، وبصادر، خودرو، وبملت و وپارس بیشترین حجم معامله را پشت سر گذاشتند و نماد‌های دارا یکم، شپنا، خگستر، فولاد، خساپا، وبصادر و فملی بیشترین ارزش معامله را داشتند.


امروز شاخص کل فرابورس نیز با ۱۴۲ واحد رشد به عدد ۱۶ هزار و ۲۶۷ افزایش پیدا کرد. نماد‌های آریا، دی، وسپهر، ذوب، هرمز، زاگرس و کگهر بیشترین اثر را بر شاخص کل فرابورس گذاشتند و شاروم، وپویا، زملارد، بپیوند، بگیلان، گدنا و آریا از پر تراکنش‌ترین نماد‌ها بودند.


برترین عرضه‌ها برای فروش در فرابورس به ترتیب عبارت بود از: اراد ۵۴، اراد ۵۳، اراد ۴۹، دی، حسیر، فولای و زنگان. همچنین نماد‌های رافزا، سدبیر، گدنا، غگیلا، ذوب، غویتا و زبینا بیشترین تقاضا را تجربه کردند. نماد‌های اعتماد، وسپهر، شاروم، بپیوند، شگویا، آریا و وپویا بیشترین ارزش معامله را پشت سر گذاشتند. بیشترین حجم معامله نیز به نماد‌های ذوب، وسپهر، شگویا، وپویا، شاروم، بجهرم و اعتماد مربوزپط بود.


پیام‌های ناظر بازار


امروز مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران در اطلاعیه‌ای از عدم تایید کلیه معاملات انجام شده در نماد معاملاتی کسعدی خبر داد. در این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع می‌رساند، کلیه معاملات انجام شده در نماد معاملاتی شرکت کارخانجات کاشی و سرامیک سعدی (کسعدی) در روز جاری شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ مورد تایید قرار نگرفت و نماد معاملاتی مذکور در روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می‌باشد.»


امروز همچنین نماد‌های فارس ۱ و ثاباد ۱ به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب متوقف شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها